Copy
Nyt fra Samsø Rederi - Vi forbinder Samsø og Jylland
Juli 2015
Kan du ikke se indholdet?
Åben nyhedsbrevet i din browser

Læs i dette nyhedsbrev

Dagsbillet til 495 kr. t/r 
Billig weekendbillet 
Golftur kun 975 kr. inkl. 2 greenfee
Campingvogn til spotpris
Det sker på Samsø

Så er sommerferien ved at være forbi, men meget tyder på, at det gode sommervejr er på vej :). Udover dejligt vejr, er der mange gode grunde til at besøge Samsø i august og september og nu kan du komme til Samsø både med billige dagsbilletter og weekendbilletter til spotspris.


Dagbillet 495,- t/r

Alle weekender og ferier resten af året, kan du fylde familien i bilen og tage på en skøn endagstur til Samsø. 

Oplev den fantastiske natur, skønne råvarer, gode spisesteder og nogen af øens fantastiske aktiviteter. Gå bla. på opdagelse i verdens største labyrint, oplev den smukke golfbane, tag på sælsafari ved de naturskønne bosser, oplev vingesuset fra majestætiske ørne, dragende ugler og lynhurtige falke. Eller oplev Samsø fra søsiden i kajak eller fra ryggen af en islandsk hest. Du kan også tage jernhesten i brug og tage på skønne cykelture eller blot bruge benene til oplevelsesrige vandreture.

Gælder for 1 bil + 5 personer t/r

Læs mere og book her


Campingvogn med til spotpris


Tag campingvognen med til Samsø og bo på en af Samsøs 4 skønne campingpladser.

Fra 10. august - 30. september kan du spænde campingvognen for og nyde sensommeren på naturskønne Samsø med en returbillet til spotpris. De samske campingpladser har en fantastisk beliggenhed og nu ser det jo ud til at blive campingvejr :)

Pris kun 1095,-

Tilbuddet gælder på udvalgte afgange alle dage i perioden.

Læs mere og book her


Weekendbillet 645,- t/r

Fra fredag d. 14. august og også i hele september kan du tage på en skøn weekendtur til Samsø til spotpris. 

Oplev de mange grøntsagsboder langs de samske veje, der bugner med friske grøntsager, der også finder vej til de gode samske restauranter.

August er også spækket med spændende events. Oplev bla. den traditionsrige Samsø Råvarefestival, Samsø Marathon og kom på besøg hos den samske virksomhed Samsø Bær.

I august og september kan du også få intime musikoplevelser på det legendariske Brundby Rocktel. Oplev bla. Poul Krebs i selskab med bla. svenske Lisa Nilsson, Peter Belli, Sing, Sing, Sing og irske Tom Donovan.

Se musikprogrammet på Brundby Rockhotel her
Se alle arragementer på Samsø i Samsø Kalenderen her

Gælder for 1 bil + 5 personer t/r
 

Læs mere og book her


18 huller i vandkanten

 

Riv en dag ud af kalenderen, tag på en skøn endagstur til Samsø og sving golfkøllerne på en af Danmarks bedste og smukkeste golfbaner. 

Indtil 30. september tilbyder vi følgende:

Endagsbillet med bil t/r + 2 greenfee kun 975,-

Hul 8 på Samsø Golfbane er kåret til Danmarks smukkeste par 3 hul. Peugeot Golf Guide har udpeget banen som en af Europas bedste og blandt Danmarks 14. bedste. 

Læs mere og book her


Det sker på Samsø

Få et overblik over hvad der sker på Samsø når du vil afsted. Samsø Kalenderen er et godt værktøj til at holde sig orienteret om, hvad der sker på øen og hvornår. Du kan bla. finde kalenderen ombord på færgen eller hos VisitSamsø/Turistinformationen i Tranebjerg.

Desuden kan du se den online her.