Copy
Kan I levere en sammenhængende og relevant kunderejse?

Kunder af i dag forventer, at I som virksomhed kan levere den vare og service, der matcher kundens behov her og nu. Evnen til at skabe en personlig og sammenhængende kundeoplevelse bliver ét af fremtidens primære konkurrenceparametre. 

Netop det har Bolia formået med den seneste relancering af Bolia.com - og for det vandt de e-handelsprisen for bedste B2C e-handelsløsning 2016. 

I dette nyhedsbrev har vi samlet en række guldkorn om den sammenhængende og relevante kunderejse, der ofte bliver betegnet som omnichannel eller unified commerce. Du får gode råd til, hvordan du kan skabe unikke kunderelationer, knytte kunderne tættere til din virksomhed og skabe mersalg.

Rigtig god fornøjelse!
Den sammenhængende kunderejse
Designbrandet og møbelproducenten Bolia har fået én sammenhængende e-handelsløsning på tværs af alle deres systemer. Med andre ord unified commerce. Den nye platform giver kunderne en helt unik købsoplevelse og rummer såvel B2C og B2B som butikssystem i samme løsning.
Læs mere om Bolias løsning her.
Omnichannel og unified commerce
Er du klar til at gå all in på unified commerce? Vi har samlet en side med alt det, du bør vide, før du går i gang.
Du får også et indblik i udviklingen inden for e-handel og en forklaring på, hvordan omnichannel adskiller sig fra unified commerce.

Vil du vide mere? Så klik her.
Video: Hvad er unified commerce?
Hvor bevæger e-handel sig hen i fremtiden? Og hvad dækker begrebet unified commerce over? 
Hør Troels Riisbrich Underlien forklare begrebet samt hvilke byggeklodser en integreret unified commerce-platform konkret består af.

Se videoindslaget med Troels her.
Omnichannel Marketing Automation
Det er blevet et konkurrenceparameter at kunne møde kunderne på deres præmisser, uanset hvilken kanal de befinder sig på. Agillic hjælper dig med at automatisere din kommunikation med kunden på tværs af kanaler. Få en demo af Omnichannel Marketing Automation platformen, Agillic, ved Dorte Caroline Knudsen her.
Bolia vandt bedste B2C
Den danske e-handelsbranche var samlet den 18. maj, da e-handelsprisen 2016 skulle uddeles. Bolia.com vandt prisen for årets bedste B2C e-handelsløsning og blev hyldet for deres helt unikke koncept og platform.
Læs juryens begrundelse her
Vertica vandt bureaupris
Hos Vertica er vi stolte over at have vundet bureauprisen for bedste e-handelscase ved årets E-handelsprisuddeling. Kategorien er for webbureauer, som har gjort en forskel for en dansk e-handelskunde.
Læs juryens begrundelse her.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Læs mere om Verticas ydelser
E-handel, integration & mobil på www.vertica.dk 

afmeld nyhedsbrev
opdater indstillinger for nyhedsbrev
Vertica A/S
Studsgade 29, 8000 Aarhus C
Flæsketorvet 68.1, 1711 København V

TLF: +45 88 88 61 61
E-mail: info@vertica.dk
Web: www.vertica.dk