Copy
Nyhedsbrev fra Vertica A/S
Velkommen til Verticas november-nyhedsbrev! Her kan du kan læse om
  • Tre prisvindende e-handelsløsninger
  • En efterspørgsel på apps fra uventet kant i B2B-verdenen
  • Microsofts kommende integrationsseminar
Rigtig god fornøjelse!

uCommerce-prisen for årets bedste site gik til Peter Justesen
En brugervenlig webshop med 12 valutaer og levering i 90 lande er seneste digitale fremstød hos Peter Justesen. Og resultatet vækker begejstring hos flere end blot virksomheden selv og dens kunder. Således løb det det nye PJ.dk med prisen for Best Site 2014 ved uCommerce Awards 2014 i starten af november.
Læs mere

B2B-kunder vil også have apps
Daka er blandt de nye kunder, som vi netop nu hilser velkomne hos Vertica. Landmændene hos Daka har efterspurgt en mobil app, hvor de nemt og hurtigt kan afgive ordrer, mens de passer deres daglige arbejde i stalden.
Læs mere

Irma.dk kåret som billigste online supermarked
Det er altid dejligt med god omtale til vores kunder. BT har netop kåret Irma.dk som det billigste online supermarked i en test af fire dagligvarebutikker på nettet. Ud over at være billigst får Irma.dk også ros for hurtig levering, friske varer, gode tilbud og et stort sortiment.
Læs mere

Bolia høster priser for det nye Bolia.com
Med det nye Bolia.com fik møbelkæden ikke blot én samlet e-handelsplatform til såvel kunder som egne sælgere i Bolias butikker. De fik også en bronzemedalje i disciplinen ”Best Omnichannel Company” ved The European E-commerce Awards” i Barcelona.
Læs mere

Konference om integration
Vil du vide mere om integration af systemer? Kom med til årets største tekniske Microsoft-konference for it-professionelle i København. Verticas integrationsspecialist Morten la Cour Thomsen holder oplæg om udfordringen i at binde virksomheders mange forskellige systemer sammen på en intelligent måde.
Læs mere

Vil du læse mere fra Verticas verden? Så klik her
Læs mere om Verticas ydelser
E-handel, integration & EDI, web, CMS, mobil business, procesoptimering, IT review & QA og undervisning på www.vertica.dk 

afmeld nyhedsbrev
opdater indstillinger for nyhedsbrev
Vertica A/S
Studsgade 29, 8000 Aarhus C
Flæsketorvet 68.1, 1711 København V

TLF: +45 88 88 61 61
E-mail: info@vertica.dk
Web: www.vertica.dk