Copy
Vertica - Nyhedsbrev februar 2016
Se denne mail i din browser
Velkommen til vores nyhedsbrev, hvor du denne gang kan læse om:
  • Comway er ny kunde hos Vertica
  • Vertica får tre 1. pladser i imageanalyse
  • Dårlige søgefelter bremser vækst hos netbutikker
  • PIM er nøglen til god e-handel
  • Gratis netværk for e-commerce managers
  • Historien om Skatepro ved Jakob Biegel og Carsten Schmidt
Rigtig god læselyst!
Større fokus på de digitale services
Vertica har netop indgået samarbejde med Comway Distribution vedrørende etablering af nye digitale løsninger, der vil blive udfoldet i løbet af 2016.

Comway er en global IT-distributør, der leverer computerkomponenter og tilbehør fra verdens førende producenter til mere end 40 lande. Virksomheden ønsker fremadrettet at have større fokus på nye digitale muligheder for at højne servicen og samhandlen.
Vertica får tre 1. pladser i imageanalyse
MyResearch har offentliggjort deres årlige imageanalyse af digitale bureauer. Vi er stolte over 2. pladsen i den samlede score samt at være førende på de kvalitative parametre. Vertica ligger i top 3 i 8 ud af 9 underkategorier. Vi indtager 1. pladsen i kategorierne "Adskiller sig markant fra andre digitale bureauer" og "Gode til at anvende den seneste digitale viden".
Læs mere om analysen her.
Dårlige søgefelter hæmmer vækst i netbutikker
Børsen Digital sætter fokus på e-handel og inviterede Verticas egen Jens Hofman til at dele guldkorn ud. Resultatet er en artikel om, hvordan du kan optimere søgefunktionen på din webshop. Hvis du har login til Børsen Online kan du læse hele artiklen her. Ellers kan du besøge websitet, hvor vi har samlet de vigtigste pointer. 
PIM er nøglen til god e-handel
Overvejer du at introducere PIM? Så smut forbi websitet og få mere viden om, hvordan et PIM-system kan optimere jeres e-handel. Du kan også se en præsentation af PIM-platformene Perfion og inRiver samt en demo, der giver et indblik i, hvordan platformene fungerer. 
Se mere her.
Netværk for e-commerce managers
Er du e-commerce manager med lyst til videndeling og sparring? Så har du mulighed for at blive en del af vores netværk. Ved at deltage får du den nyeste viden om e-handel, inspiration til dit daglige arbejde og udvidet dit netværk med andre inden for samme faggruppe.
Læs mere om netværket her
Fik du set videoen om Skatepro?

Stifter Jakob Høy Biegel og partner Carsten Schmidt fortæller om vejen fra startup til den selvfinansierede succes, som det er i dag - Europas førende skate butik.

Se videoen her.
Vi søger nye kollegaer - er det dig?
Vores Senior Online Marketing Konsulent, Morten Kusk, mangler et par kollegaer til at forme et online maketing team i Vertica. Vi skal bruge en online marketing nørd på fuld tid, og en studerende med talent og drive. Det eneste krav er, at I har mod på at forme et stærkt team, der kan skabe maksimal værdi for vores kunder. Læs Mortens lidt utraditionelle jobopslag på LinkedIn her.

Derudover søger vi også en digital projektleder og udviklere til vores serviceteam og projektteam. Læs mere om stillingerne her.
Gør som over 1000 andre e-handelsinteresserede og bliv en del af klubben
Læs mere om Verticas ydelser
E-handel, integration & mobil på www.vertica.dk 

afmeld nyhedsbrev
opdater indstillinger for nyhedsbrev
Vertica A/S
Studsgade 29, 8000 Aarhus C
Flæsketorvet 68.1, 1711 København V

TLF: +45 88 88 61 61
E-mail: info@vertica.dk