Copy
Vertica - Nyhedsbrev marts 2016
Se denne mail i din browser
Velkommen til vores nyhedsbrev, hvor du denne gang kan læse om:
  • Brian Holmgård udnævnt til Sitecore MVP
  • Nyt website og app til Mols-Linien
  • Digital serviceplatform til Kentaur
  • Sådan optimerer du dine AdWords annoncer
  • Event: Sådan skaber du bedre B2B kundeoplevelser
  • Historien om LaserTryk.dk 
Rigtig god læselyst!
Brian Holmgård udnævnt til MVP
Sitecore uddeler hvert år MVP Awards til personer, der i kraft af deres ekspertise og passion har ydet en ekstraordinær indsats. I år er Verticas Senior udvikler, Brian Holmgård, med i den eksklusive flok. Brian er udnævnt som MVP (Most Valuable Professional) i kategorien Commerce, som i alt tæller 9 stærke profiler på verdensplan.

Læs mere om udnævnelsen her
Nyt website og app til Mols-Linien
Vertica har budt velkommen til flere nye kunder i det nye år, heriblandt Mols-Linien, der i 2016 opruster med nyt website. Mols-Linien har et ønske om at redesigne Mols-linien.dk, så løsningen bliver mere tidssvarende i sin præsentation. Hertil kommer ønsket om en mere samlet platform, som fremadrettet kan understøtte forretningsudviklingen. Derudover vil Vertica stå for videreudvikling af deres app til iOS og Android. Læs mere her.
Digital serviceplatform til Kentaur
Kentaur designer og producerer erhvervsbeklædning til f.eks. kokke, tjenere og mange andre ansatte i servicebranchen. Vertica har netop indgået samarbejde med Kentaur om etablering af en ny digital kommunikations- og serviceplatform til servicering af deres kundeportefølje i Danmark, Norge og Tyskland. Serviceplatformen skal fremadrettet understøtte virksomhedens forretningsudvikling, vækst og brand. Læs mere om samarbejdet her
Omnichannel: Sådan skaber du bedre B2B kundeoplevelser
Vertica giver dig indblik i, hvordan omnichannel tankegangen kan skabe unikke kunderelationer, knytte kunderne tættere til din virksomhed og skabe mersalg. 

Arrangementet løber af stablen to tirsdage i København og Aarhus. Vertica holder to oplæg på dagen, og i København vil Rasmus Houlind også indtage talerstolen.


Se program og tilmeld dig her
Sådan optimerer du dine AdWords annoncer
Splittest altid dine AdWords annoncer - det er blevet regel nummer 1 inden for AdWords annoncering. Men det er ikke altid helt enkelt at finde frem til, hvilke annoncer der performer bedst, og hvordan du kan optimere på dem. Morten er dykket ned i tre spørgsmål, som du bør forholde dig til inden du optimerer dine annoncer. Læs blogindlægget her
Hør historien om LaserTryk.dk
Esben og Anders startede som konkurrerende festarrangører, men nu har de sammen skabt Danmarks største trykkeri i en etableret og konservativ branche, hvor overskud er presset af digitale kanaler. LaserTryk.dk er fremtidens trykkeri med de vildeste vækstrater og årlige overskud på 15 og 20 millioner kroner.


Se videoen og få hele historien her
Gør som over 1000 andre e-handelsinteresserede og bliv en del af klubben
Læs mere om Verticas ydelser
E-handel, integration & mobil på www.vertica.dk 

afmeld nyhedsbrev
opdater indstillinger for nyhedsbrev
Vertica A/S
Studsgade 29, 8000 Aarhus C
Flæsketorvet 68.1, 1711 København V

TLF: +45 88 88 61 61
E-mail: info@vertica.dk