Copy
De fleste virksomheder har fokus på salg. Men mange får ikke udnyttet de muligheder, der ligger i at inddrage digitale sælgerværktøjer. Vi ser en tendens til, at en række virksomheder fortsætter med at drive salget som de plejer, fordi de enten ikke kender værdien af at gå digitalt, eller fordi de ikke kan overskue den indsats, der skal til for at omlægge salget. Men der er øget salg og besparelser at hente i digitale sælgerløsninger - for ikke at nævne gladere sælgere.

Bliv klogere på:
  • Hvorfor bør I få et digitalt sælgerværktøj?
  • Intern effektivisering og bedre kundeservice hos DubaB8
  • Comways gevinst gennem sælgerværktøjer 
  • Hvad gør andre virksomheder?
Fremtidens sælger er digital 
Tiden er løbet fra den kørende sælger, der noterer ordrer på sin notesblok. Fremtidens sælger er en rådgivende konsulent, der har opdateret og lettilgængelig viden om kunder, produkter, markeder og kampagner. Hør, hvorfor I bør understøtte jeres sælgeres nye rolle med et digitalt sælgerværktøj. 

Hør Uffe forklare udbyttet her
Intern effektivisering hos DubaB8
DubaB8 har fået en løsning, der samler og optimerer alle processer omkring produktsortiment og salg ét sted. Sælgerne er således altid ajour med viden om produkter, priser og kunder, og det forenkler de interne arbejdsgange og skaber værdi for kunderne. På sigt skal den nye løsning også tilbyde kunderne e-handel.
Læs casen her.
Comway styrker salgsarbejdet
IT-distributøren Comway har lanceret en digital platform, der ud over at tilbyde kunderne e-handel også er et stærkt sælgerværktøj. Via digitalisering af tilbudsafgivelsen og bedre indsigt i kundeadfærd er sælgerne nu rustet til en mere effektiv og relevant kundedialog og salgsproces.

Læs casen her.
Hvad gør andre virksomheder?
Bliv inspireret af konkrete eksempler fra legetøjsdistributøren Amo Toys og se, hvordan I kan give jeres sælgere viden, automatisere processer, forberede kundemøder, digitalisere tilbudsafgivelsen, servicere kunder og nå ud til en langt bredere kundeskare med et digitalt sælgerværktøj. 

Læs Uffes blogindlæg her.
Vil du se vores kundecases? Så klik her
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Læs mere om Verticas ydelser
E-handel, integration & mobil på www.vertica.dk 

afmeld nyhedsbrev
opdater indstillinger for nyhedsbrev
Vertica A/S
Studsgade 29, 8000 Aarhus C
Flæsketorvet 68.1, 1711 København V

TLF: +45 88 88 61 61
E-mail: info@vertica.dk
Web: www.vertica.dk