Copy
1. NYHEDSBREV sæsonen 14/15

Velkommen til Storebælt småbådsklub

Hej *|FULL_NAME|*
Vi er i Storebælt småbådsklubs bestyrelse og intiativtagergruppe rigtigt glade for den opbakning i har vist os. Det beviser bare at behovet var der og vi er sikre på at vi med tiden vil få et stærkt samarbejde op og stå i regionen til fordel for alle.
Samarbejdet vi har med Slagelse kommune og Skælskør havn er allerede godt i gang og vi forventer at det bliver ikke mindre end fremragende at have base i Skælskør havn.

Så atter engang - velkommen til - vi glæder os til at se jer - ikke bare på vandet men også til vores klubaftener som vi selvfølgelig informerer mere om løbende. I kan altid holde jer opdateret på hjemmesiden.

Er du tilmeldt?

Vi er blevet kontaktet af flere i forbindelse med deres tilmelding som savner lidt feedback herpå.
Det skal vi selvfølgelig undskylde, men der har simpelthen været en del formalia som lige skulle på plads efter stiftelsen. Men modtager du denne mail er du tilmeldt. 
Vi sender opkrævning så snart vi har de sidste ting på plads i forbindelse med banken og årsmærker vil blive udleveret eller fremsendt alt efter ønske så snart betaling af kontingentet er registreret.

Jule hygge i sejlerstuen Skælskør 11/12-14.

Så holder vi vores første klubaften. Da det er i december vil der være gløgg, æbleskiver, kaffe og brunkager. Er der børn med vil der være lidt til dem også. Øl og vand vil kunne købes. Ellers er tanken at vi får hilst på hinanden og får en hyggelig aften.
Kender i nogen som kunne have interesse i klubben, så tag dem med.
Vi starter kl. 19.00 og slutter kl. 21.30.
Der vil komme en tilmeldings-formular på hjemmesiden, men indtil da så besvar gerne denne mail med antal deltagere, så vi ved hvor mange der kommer (voksne og børn).
Vi ser frem til at møde jer.
Copyright © 2014 Storebælt småbådsklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp