Copy
  • Fødselsdag
  • Nytårstur
  • Storfanger, klubmester, Bornholm mv.
View this email in your browser

Nyhedsbrev
Storebælt Småbådsklub
December 2015

 

Bestyrelsen vil gerne med dette korte nyhedsbrev ønske alle medlemmer og sponsorer en god jul og godt nytår.
Vores fødselsdag blev fejret med maner, med både lagkage og stort fremmøde.
Vores Nytårstur mandag den 28. december fra 8.00 – 15.00 fra Skælskør havn, tegner igen i år til at blive et tilløbsstykke.
Vejrudsigten og mængden af torsk lige uden for ”døren” tegner godt, så husk at tilmelde dig til Bjarne på mobil 20787131. Send en sms eller ring.
Der vil være morgenkaffe i klubhuset samt pølser ved afslutning, så husk at tilmelde dig.
Bestyrelsen har vedtaget at starte et storfanger samt klubmesterskab op i 2016, så husk at tilmelde dine fangster så vi kan få lidt sjov og konkurrence og sidst men absolut det vigtigste information og snak imellem alle vores medlemmer.
Vi kører det fra generalforsamling til generalforsamling.

Laksefiskeriet 2016
Vi er jo nok nogle stykker der venter på lyden af linen der bare sprøjter af hjulene og en springende laks bag båden, uha, det er laksefeber.

Hvis du planlægger en tur på Østersøen, Klintholm eller Rødvig og gerne vil følges er det er god ide at sætte det ind på vores hjemmeside, så vi kan hjælpe hinanden og det er helt sikkert bedre at være flere både ude på ”laksegrundene”.


Husk at der er et par pladser endnu på Bornholmerturen.
Vores samarbejde med især lokale klubber udvikler sig hastigt og vi kan først i det nye år komme med endnu en spændende nyhed, som vil styrke vores klub og medlemmer.

Det samme gælder jo sponsorer.
I kan se på vores hjemmeside at West Bådudstyr er blevet sponsor og gerne vil støtte vores klub. Dette gøres ved at tilbyde 20% rabat på service. Det er som John siger, at han betaler medlemsskabet af vores klub både for nye og gamle medlemmer.
Et flot sponsorat til vores klub, som vi selvfølgelig er stolte af.
Copyright © 2015 Storebælt småbådsklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp