Copy
  • Siden sidst
  • Turudvalg
  • Klubaftner
  • Storbælts cup
  • Bjarne fortæller om La Gomera 2015
View this email in your browser

Nyhedsbrev
Storebælt Småbådsklub
August 2015

 

Siden sidst:
Der er efterhånden røget en del vand under kølen på de danske og udenlandske farvande siden sidste nyhedsbrev og selvom vi har holdt sommerferie har vi ikke ligget på ryggen i solstolen hele tiden. Der er meget på programmet den kommende tid, hvilket vi selvfølgelig uddyber længere nede, men for de nysgerrige kan jeg fortælle at vi har arbejdet især med årets Storebælts cup – Suzuki jubilæums cup, Bornholmertur, planlægning af klubaftener samt afholdt en Agersøtur.
 
Vores hjemmeside bliver der fortsat arbejdet med og vi vil stadig opfordre jer til at bruge den aktivt, oprette forum indlæg, indberette fangster m.m. Det gør det meget mere attraktivt at besøge siden.
Derudover er vores facebook altid besøg værd da vi der forsøger at opdatere med de nyheder som vi også lægger på hjemmesiden.
 
Hvis du har ideer eller ros og ris så kontakt vores webmaster på mail: hjemmeside@storebaelt-smaabaadsklub.dk.
 
Hyggelig stemning på Agersø
Tur udvalg:
 
Vores familietur til Agersø i juni gik over alt forventning og der var både hygge til vands og til lands.
 
Der var en rigtig god opbakning til turen og turudvalget vil gerne sige tak herfor.
 
Bornholmertur 2016
16. til 23. april
 
Planlægning heraf er i fuld gang og vi har lige åbnet for tilmeldingen. Du skal være hurtigt ude – der er kun 26 pladser på turen og det er efter først til mølle.
 
Samtidig vil turudvalget gerne opfordre til spontane ture fortsat bliver smidt på både hjemmesiden og Facebook så flere af vores medlemmer kan blive inspireret til en tur på vandet i fællesskab.
 
Klubaftner:
 
Aktivitetsudvalget har planlagt klubaftner for resten af 2015 og programmet ser ud som følger:
27/8 – Thomas Bøge kommer og holder et foredrag om tackler.
24/9 – afslapning samt gennemgang af Cuppen og hvordan den er gået.
29/10 – Niels Thorlak fra Marinehjemmeværnet kommer og fortæller om deres arbejde
26/11 – 1 års fødselsdag - vi opfordrer medlemmerne til at komme forbi så vi kan snakke om hvordan året er gået og høre jeres ønsker til 2016.

Juleklubaften vil også blive afholdt igen i år, vi mangler dog lige en endelig fastlæggelse af dato og vil melde den ud så snart den er kendt.
Hyggelig stemning på Agersø
Storebælts Cup:

Klubben har som bekendt lavet en aftale med Suzuki om afholdes af Suzuki Jubilæums Cup 2015, så vores planlagte Storebælt cup ændrer navn i år.
 
HUSK at tilmelde jer på hjemmesiden Suzuki Jubilæums CUP som løber af stablen fra fredag d. 18. til søndag d. 20. september.
 
Vi arbejder fortsat med det endelige program og sponsorer, men det er klart at Cuppen bliver både for Familefiskeren og profferne.
 
Vi opdaterer løbende hjemmesiden med vores sponsorer og præmier og så snart vi har fået lagt sidste hånd på regelsættet vil det også komme online.
 
Knæk og Bræk
Ole Worm

 
La Gomera juni 2015
En del af årets ferie , skulle i år bruges på en biggame tur efter Blue marlin på La Gomera.

Vi rejste fra Kastrup ved middagstid , 5 timers flyvetur til Tenerife  så en taxa til havnen , og  50 minutter med færgen til La Gomera, hvor vi var fremme, først på aftenen.

Dag 1 sejlede vi ud  kl. 10 og  allerede udenfor havnen, blev grejet sat .

Der gik kun ca. 1 time så røg den ene line ud af klemmen, men der skete ikke mere , så maten begyndte at sætte linen i klemmen igen, da den pludselig blev revet ud af hånden på ham,

Skipper råbte at det var en hvid marlin.
Jeg kom hurtigt i stolen og fik sat harnisken fast i hjulet, og efter en kort fight var den inde ved båden hvor maten fik fat i den .
Fisken var ikke så stor, så vi besluttede at tage den op i båden og tage nogle billeder af den.

 
Hvid Marlin på 40kg
Dag 2 og 3 fangede vi ikke noget, men det var på ingen måde, kedeligt af den grund. Vi fik tiden til at gå med at se på delfiner, hvaler, og en enkelt hammerhaj så vi også.

Dag 4 fandt vi en palle der lå og flød derude. Det er tit der Doradoer der holder til, og det gjorde der også her, der var en stime på ca. 100 stk. dem morede vi os med at prøve at fange og det lykkedes at fange 2 stk. til grillen om aftenen.
Dorado til grillen
Dag 5 syntes vi snart at det var på tide at vi fangede en Blue Marlin, og lidt over middag fik vi også et monster hug, linen blev flået af hjulet og vi så en kæmpe marlin springe ud af vandet. Min makker tog stangen og fik sat sig i stolen, men så røg fisken desværre af.

Det var lidt øv, især da skipper sagde at det nok var en Blue Marlin på 1000 lbs.

Dag 6 vores sidste så nu skulle det være. Dagen startede som alle de andre, der skete ikke noget om formiddagen, men lidt over middag spottede skipper en marlin langt væk, han drejede båden og sejlede derhen imod, da vi nåede halvvejs gik den ene klemme og så var der bid .
Jeg greb stangen og fik hurtigt harnisken på og så sprang en flot Blue Marlin ud af vandet flere gange, den kom på tværs af båden med halvdelen af kroppen over vandet , det så rigtigt flot ud .
Efter en fight på 30-45 minutter kunne maten tage i forfanget og fisken var fanget.
Blue Marlin på 600lbs
Senere på dagen så vi 3 gange en marlin springe helt fri af vandet, men vi fik dem ikke til at bide.
En helt igennem vellykket tur som jeg gerne gentager.
 
Bjarne Skov Andersen
Team Minnie
Copyright © 2015 Storebælt småbådsklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp