Copy
Volop jeugdactiviteiten in september/oktober
Bekijk deze nieuwsbrief online

Jeugdtoss; elke 2e zaterdag van de maand

Tijdstip: 16.00-18.00 uur

Vanaf september wordt voortaan elke eerste zaterdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur een toss voor de jeugd gehouden. Deze toss is bedoeld voor kinderen die groen tennissen en oudere jeugd. Na afloop kan er gezamenlijk patat gegeten worden. Voor de patat betalen de kinderen een kleine bijdrage. Bij deze toss is iemand van de JC en/of een van de trainers aanwezig zijn.  De eerste toss vindt plaats op 12 september . Om aan deze toss mee te doen moet je je wel opgeven bij  Lukas (lukaswolf7@hotmail.com)  of Alexander(alexbus1971@gmail.com).  Als je je opgeeft gaan wij er vanuit dat je elke maand meedoet en als je een keer niet kan moet je je even afmelden.

Noteer alvast de volgende data: 12 september, 10 oktober (geen toss i.v.m. paard/veulentoernooi), 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei
Paard-Veulentoernooi
Bij het oergezellige en super sportieve Veulen & Paard Toernooi dubbelt een jeugdtennisser (5 t/m 17 jarige) met een volwassene, zowel voor leden en niet leden. Jeugdleden vragen hun vader, moeder, tante, oom, grote neef of nicht om het op te nemen tegen andere koppels. Ook seniorleden kunnen samen met een neefje, nichtje, buurjongen of -meisje inschrijven! Het evenement begint om 13.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur. Aansluitend is er voor ouders gelegenheid om vragen te stellen over het reilen en zeilen binnen de club en kunnen ouders en kinderen meedenken over leuke activiteiten. Deelname kost 4,- per koppel. Dit is incl. een drankje bij ontvangst en wat lekkers.

Aanmelden kan via het formulier in de hal of door een e-mail te sturen aan Joyce v.d. Bosch

Via toernooi.nl kan je met behulp van je (vakantie)postcode en je leeftijd zien wanneer er toernooien bij jou in de buurt zijn. Wij hebben er alvast een paar geselecteerd.
17-20 sept. Weekend Toernooi Eerbeek
28sep-4okt  Open Jeugdtoernooi Duiven
19-25 okt     Open Jeugdtoernooi Ermelo
 
Tennislessen
Het is weer mogelijke je op te geven voor de tennislessen van het winterseizoen. Dit kan via het formulier op onze website: hltc / tennislessen. Doordat deze week mogelijk de nieuwe website online komt, kan de link verschillen. Voorlopige link
Dit najaar doen er 8 jeugdteams mee aan de najaarscompetitie en Worldtour. Een van de teams komt voor het eerst uit bij de senioren. Via onze nieuwe website, welke binnenkort online komt, zijn de teams en de actuele standen en uitslagen terug te vinden, onder jeugd/competitie/najaarscompetitie. Voorlopige link.
Via tenniskids.toernooi.nl kan je ook de Rood-Oranje-Groen toernooien terug vinden. Wij hebben er alvast een paar geselecteerd.
19 sept        Oranje Even Eerbeek
20 sept.       Rood-Oranje-Groen Event Ruurlo
Copyright © * HLTC Heerde

Ons mailadres info@hltc.eu:
HLTC - Tennispark Bornerenk
Oldekampshof 1
8181 EP  HEERDE
0578 69 21 64

Afmelden nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen
 


Onze website: www.hltc.eu