Copy
Uitnodiging informatie- en inspraak HLTC Jeugd
Bekijk deze nieuwsbrief online

JOUW MENING TELT!

13 december 16.00-18.00u:  Informatie en inspraakmiddag  jeugd

Graag nodigen wij ouders van jeugdleden en leden van 12 jaar en ouder uit om mee te denken over de activiteiten voor de jeugd. Tijdens deze middag informeren wij jullie over activiteiten maar willen wij graag met jullie van gedachten wisselen over hoe wij tennis nog leuker kunnen maken. Meer informatie via de website. Direct aanmelden kan ook.

AANMELDEN INFORMATIE EN INSPRAAKMIDDAG

Oliebollentoernooi
vrijdag 2 januari

Het nieuwe jaar gaan we weer flitsend van start.Kom allemaal naar dit gezellige toernooi en speel leuke wedstrijden. De oliebollen worden vers gebakken door onze trouwe bakker Jan de Groot
  • Jeugdleden t/m 12 jaar 13.30-16.00 uur
  • Jeugdleden 12 jaar e.o. 16.00-19.30 uur
  • Deelname kost: € 3,- p.p.
Jeugdleden t/m 12 jaar kunnen een vriend of vriendin meenemen.
Inschrijven voor 28 december via: magreeth.brouwer@kpnmail.nl of via het inschrijfformulier in de hal.

Meer toernooien spelen

Om het tennisspel goed onder de knie te krijgen en de sport uitdagender te maken is naast het trainen, spelen van tenniswedstrijden van groot belang. Doe ook eens mee aan een toernooi buiten onze vereniging zodat je ook eens tegen nieuwe onbekende tegenstanders komt. Voor elke leeftijd en elk niveau worden leuke toernooien georganiseerd. Samen een toernooi spelen is natuurlijk wel zo leuk. Dus doe je mee aan een toernooi? Geef dit dan door aan Alexander Bus. Hij kijkt dan of er ook andere kinderen uit Heerde aan dit toernooi mee willen doen. Lees het hele verhaal via onze website en bekijk onze toernooisuggesties.
Bekijk alle toernooien via WWW.TOERNOOI.NL

Open Jeugd Dubbeltoernooi

31 januari-1 februari

Wil je ook in de winter lekker tennissen. Geef je dan nu op voor het open jeugd dubbeltoernooi. Dit toernooi staat ook open voor leden van andere verenigingen. Wanneer je geen dubbel partner hebt, proberen wij iemand voor je te vinden.  Onderdelen: Meisjes dubbel | Jongens dubbel | Mixed dubbel
Categorieën: Groen:  10 t/m 12 | Geel: 11 t/m 12   | 11 t/m 14  | 11 t/m 17 jaar.
Kijk voor meer informatie op de website.
Aanmelden kan binnenkort via toernooi.nl

Ballenkinderen gezocht

8-15 februari

Jeugdleden van 12 t/m 14 jaar maken kans op de unieke ervaring om ballenjongen – of meisje te worden bij het ABN AMRO World Tennis Tournament! Aanmelden voor de selectiedagen kan tot 1 december 2014, via www.abnamrowtt.nl/ballenkids Hier zijn ook selectiecriteria en is verdere informatie te vinden.

Kidsdag ABN AMRO

Woensdagmiddag 11 februari is ABN AMRO Kids Day. Voor slechts € 15,- per persoon kunnen kinderen het toernooi bezoeken als zij met inimaal 4 kinderen naar Ahoy komen. Meer info.
Copyright © * HLTC Heerde

Ons mailadres info@hltc.eu:
HLTC - Tennispark Bornerenk
Oldekampshof 1
8181 EP  HEERDE
0578 69 21 64

Afmelden nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen
 


Onze website: www.hltc.eu