Copy
Dunique Jeugdtoernooi, Tenniskamp en meer....
Bekijk deze nieuwsbrief online

Rood-Oranje toernooi voor jonge jeugd

Woensdagmiddag 17 juni

Binnen het Dunique Jeugdtoernooi wordt op woensdagmiddag een speciaal toernooi Rood-Oranje gespeeld voor de jonge en beginnende jeugd. Een leuke manier om kennis te maken met het spelen van een wedstrijdje en tussendoor zorgt de Jeugdcommissie voor Pannekoeken. Meedoen is belangrijker dan winnen en voor ieder kind is er een mooie medaille als stimulans. Inschrijven kan via www.tenniskids.toernooi.nl

Dunique Jeugdtoernooi
Schrijf je nu in

Van 15-22 juni. vindt het Dunique Jeugdtoernooi plaats. Het belooft weer een prachtig toernooi te worden met dit jaar een zomers tintje. Je kunt inschrijven in de rubrieken: JE, ME, JD, MD en GD.  De inschrijving staat open voor de categorieën Groen (gemengd-enkel, gemengd dubbel) 10 t/m 12 jaar, 11 t/m 12 jaar, 11 t/m 14 jaar, 11 t/m 17 jaar. Als leeftijdsgrens geldt de leeftijd die je hebt op 31 dec. 2015. Schrijf je vóór 7 juni  in via www.toernooi.nl
This is a Text Block. Use this to provide text...
Kampioen!
Het gemengde team t/m 17 jaar van HLTC is kampioen geworden. In het door Dunique gesponsorde team spelen (v.l.n.r.) Charlot van Zijl, Renée Brouwer, Elle Wagenaar, Tim Wagenaar, Fer de Ruijter en Sjoerd Brouwer. Samen moesten zij 7 zondagen tennissen, elke keer 6 wedstrijden. Het team wist hierbij de meeste punten van de poule te behalen. Gefeliciteerd jongens en meiden!
Tenniskamp
Anders dan eerder vermeld vindt het tenniskamp niet plaats in het weekend van 4 juli maar in het weekend van 26-28 juni. Plan  dit weekend alvast vrij want de Jeugdraad heeft een prachtig programma in elkaar gezet. Binnenkort meer hierover op de website en Facebook. Opgave via het inschrijfformulier in de hal!!
Topprestatie!
Op 25 mei heeft HLTC jeugdlid Gijs de 3e plaats gehaald bij de districts- kampioenschappen oranje JE 8-9 van Gelderland. Gefeliciteerd Gijs!!

De komende tijd zijn er weer veel leuke toernooien waar je aan mee kunt doen, onderstaand wat mogelijkheden:
6/9 mei     - Zwolle (Rood-Oranje 6 mei/
                   groen alleen 7 mei).
01- 07 juni  -Wezep
08-14 juni -  Wapenveld
15-21 juni -  Heerde
26-28 juni -  Hattem

AGENDA

Het seizoen is weer van start, dus volop activiteiten op de agenda:
tot eind mei - competitie
15-21 juni    - Dunique Jeugdtoernooi
7 juni           - World Tour Rood-Oranje
26-28 juni    - Tenniskamp
5 juli            - World Tour Rood-Oranje
5 sept.        - vriend(inn)entoss
Copyright © * HLTC Heerde

Ons mailadres info@hltc.eu:
HLTC - Tennispark Bornerenk
Oldekampshof 1
8181 EP  HEERDE
0578 69 21 64

Afmelden nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen
 


Onze website: www.hltc.eu