Copy
 

Poštovani korisnici,

Primili ste prvi broj Newslettera našeg portala www.komparacio.ba.

Uređivački tim portala je odlučio da svojim cijenjenim korisnicima povremeno prezentira korisne sadržaje koji će im olakašati snalaženje u kompleksnom i dinamičnom svijetu finansija i telekomunikacija. Svaki naš broj je tematski posvećen određenim pitanjima.   Cijenimo da ih je potrebno na jednostavan način prezentirati i time učiniti pristupačnim zainteresiranim primaocima, budućim korisnicima uvrštenih usluga i proizvoda.

Veoma nam je važno Vaše cijenjeno mišljenje o sadržaju i porukama Newslettera. Sa zadovoljstvom ćemo primiti i reagirati na svaku Vašu sugestiju. Naš stručni tim je spreman  da osigura profesionalan odgovor na Vaše upite.

Uživajte u našim sadržajima i uvijek pravite RACIONALAN IZBOR.

Vaš komparacio.ba

ZAMJENSKI KREDIT – PRILIKA ZA UŠTEDE

Kako samo ime kaže, to je kredit kojim se zamjenjuje jedna ili više postojećih kreditnih obaveza.
U kreditne obaveze se ubrajaju, osim redovnih kredita i druge dospjele obaveze po odobrenim limitima na kreditnim, debitnim karticama, tekućem računu i slično.
saznajte više...

KOLIKO "KOŠTA" VAŠA NAVIKA TELEFONIRANJA?

Svakodnevno koristimo fiksnu i mobilnu telefoniju. Kad svedete svoje mjesečne troškove telefoniranja na godišnji nivo, koliko god da ste štedljivi, računi se približavaju iznosu 1.000 KM. Možda niste toga ni svjesni.
saznajte više...
Pročitajte još i
Facebook
LinkedIn
Naši partneri

Copyright © 2014 KOMPARACIO.BA, Sva prava pridržana.

Naša mail adresa: info@komparacio.ba

ne želim više primati newsletter    registruj se na KOMPARACIO.BA 

Email Marketing Powered by Mailchimp