Copy
View this email in your browser
WET SOCIALE VEILIGHEID OP SCHOLEN
Vanaf 1 augustus 2015 moeten scholen voldoen aan de 'wet sociale veiligheid op scholen' en hebben zij een zorgplicht. Wil je op een speelse manier met het team in gesprek om te kijken of en hoe jullie school voldoet aan de wettelijke eisen? Speel het bordspel, met of zonder begeleiding vanuit Goed-Gezien.nl!! 
>> Lees hier meer over het Sociale Veiligheidsspel
WETSVOORSTEL LERARENREGISTER
Het wetsvoorstel waar het register deel van uitmaakt is een feit. Welke eisen aan het register worden gesteld, is aan de leraren zelf. Praat er over mee!! Tijdens online sessies en gesprekken in het land gaan leraren verbonden aan de Onderwijscooperatie met belang-stellenden in gesprek over bekwaamheidsonderhoud.
>> Vanaf 14 november: online brainstorm, doe mee 
LAWAAIMETER, DOWNLOAD OF A3 GEPRINT
De lawaaimeter om aan te geven hoe het gesteld is met het geluidsniveau in de groep of om aan te geven hoe stil je het graag zou willen hebben is als download te bestellen in de webshop. Het is nu ook mogelijk een geprint exemplaar op A3 formaat te bestellen voor slechts € 5,00 excl verzendkosten. 
>> Bestel hier de lawaaimeter
SVIB, LEREN VAN JEZELF (EN JE COLLEGA)
De laatste maand ben ik regelmatig met camera te gast bij 2 collega's en hun groep leerlingen en mag ik genieten van mooie en leerzame momenten. Bij het bespreken van de beelden blijkt elke keer weer de kracht van beeld. Naast individuele begeleiding ook leren van elkaar door te kijken hoe de ander 'het doet'. 
>> Meer info of ook aan de slag met beelden? 
WEFACE.IT - RELEASE PARTY & REVIEW
We kunnen terug kijken op een geslaagde release party van WeFace.it. Ben je benieuwd naar het spel? Zie www.weface.it voor meer informatie over dit mooie spel. Het Candea college uit Duiven heeft het spel met de brugklassen gespeeld en zij waren erg enthousiast! Lees de review op de bestelpagina van het spel.
>> Lees hier de review of bestel het spel 
10% KORTING MAP GROEPSVERGADERING
Vorige week mocht ik een team begeleiden bij het verankeren in de school van het werken met een groepsvergadering. Dit krachtige middel om leerlingen te betrekken en medeverantwoordelijkheid te geven wordt schoolbreed ingezet. Nieuwsgierig hoe het werkt? Vraag vrijblijvend info over begeleidingsmogelijkheden.
>> Bestel de handleiding nu met 10% korting
SOCIAAL CENTRAAL IN COMBINATIE MET...
Wist je dat vanuit verschillende hoeken positief gereageerd wordt op Sociaal Centraal? De leskist is zeer goed in te zetten in combinatie met verschillende SoVa-methoden door de koppeling van de inhoud van de kist aan de fasen in het groepsvormingsproces en aan de leerlijnen SEO.
>> Lees hier meer over Sociaal Centraal 
HET PLEIN
Aan het einde van de pauze ligt overal speelmateriaal..
De sfeer op het plein laat nog wel eens te wensen over...

Leerlingen vervelen zich, er is niet voldoende uitdaging op het plein... Samen met HWE City & Park en Martine Konijn help ik graag om jullie plein om te toveren tot een fantastisch speelplein.
>> Maak een afspraak of lees meer... 
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl. Wat te denken van bijvoorbeeld:
- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep / Zwolle of op locatie. Aanmelden of informatie aanvragen kan via de mail of de website
In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp