Copy
View this email in your browser
SOCIAAL (V)AARDIG ACTIVITEITENKAARTEN
Binnenkort leverbaar: een set handige kaarten met uitgewerkte activiteiten geordend naar thema SEO met de bijpassende leerpunten. De kaartenset is te gebruiken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Zo wordt werken aan sociale vaardigheden nog leuker!
Inclusief de uitwerking voor een bordspel.  

>> Lees hier meer over het Sociaal (v)aardig
RTL LIFESTYLEXPERIENCE
Noteer de datum 5 februari 2017 vast in de agenda! Eind november heeft RTL opnamen gemaakt van Goed-Gezien.nl bij de Timotheüsschool in Oldebroek. De beelden komen in de RTL4 uitzending van LifestyleXperience op 5 februari. Geen tijd om te kijken? Geen probleem, ik deel na afloop de beelden op de site! 
>> Bekijk hier de foto's van de opnamedag
WEFACE.IT - DRIE SCHOLEN BLIJ VERRAST 
Een mooi gebaar van Apotheek Flevowijk uit Kampen. Door zelf het spel WeFace.it aan te schaffen via de actie bedrijven voor scholen hebben ze 3 basisscholen blij gemaakt met 'het' spel om pesten te voorkomen.
Wist je dat het spel ook in te zetten is bij assertiviteitstrainingen?

>> Lees hier de reviews of bestel het spel 
WETSVOORSTEL LERARENREGISTER
Het wetsvoorstel waar het register deel van uitmaakt wordt binnenkort in de 1e Kamer behandeld. Welke eisen aan het register worden gesteld, is aan de leraren zelf. Praat er over mee!! Tijdens gesprekken in het land gaan leraren verbonden aan de Onderwijscooperatie met belangstellenden in gesprek.
>> Laat je stem horen, kijk hier voor de data 
KOM JE OOK NAAR DE NOT? 
Van 24 t/m 28 januari is de NOT in de Jaarbeurs Utrecht. Zie ik je daar? Ik ben in elk geval op woensdag en zaterdag aanwezig. Dan ben ik te vinden bij de stand van de Onderwijscooperatie. Ook op de NOT: Graviant, de uitgever van het spel WeFace.it, en Sensocare, verkoper van Mijn BV en Emotie-Domino.  
>> Bestel hier toegangskaarten voor de NOT
KONINGSSPELENPAKKET 2017 
De voorbereidingen voor de koningsspelen zijn gestart. Samen met Linda ben ik bezig om een jubileum editie van het KoningsspelenPakket samen te stellen. (het leukste gratis downloadbare sport- en spelpakket) We zitten boordevol goede ideeën en kijken uit naar de Koningsspelen van 21 april 2017.
>> Reserveer hier vast jouw KoningsspelenPakket
SOCIAAL CENTRAAL IN COMBINATIE MET...
Wist je dat vanuit verschillende hoeken positief gereageerd wordt op Sociaal Centraal? De leskist is zeer goed in te zetten in combinatie met verschillende SoVa-methoden door de koppeling van de inhoud van de kist aan de fasen in het groepsvormingsproces en aan de leerlijnen SEO.
>> Lees hier meer over Sociaal Centraal 
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl. Wat te denken van bijvoorbeeld:
- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep / Zwolle of op locatie. Aanmelden of informatie aanvragen kan via de mail of de website
In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2017 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp