Copy
View this email in your browser
HOERA!!  25 JAAR IN HET ONDERWIJS
Op 2 oktober was het officieel 25 jaar geleden dat ik ben begonnen als 'gymjuf' in het basisonderwijs. Wat een mijlpaal... Een goede reden om een feestje te vieren. Vier je het feestje mee? Like de Facebook pagina van Goed-Gezien.nl en maak de hele maand oktober kans op handige materialen.
>> Gelijk naar de Facebookpagina 
WEFACE.IT - RELEASE PARTY
Nog een feestje te vieren: de release party van WeFace.it. Ben je benieuwd naar het spel? Kom dan naar de releaseparty op 2 november bij Seats2Meat in Utrecht. Van 16:00 tot 17:00 uur heten Jennifer en ik je van harte welkom om kennis te maken en met ons mee te spelen. Zie www.weface.it voor de laatste informatie.
>> Bestel hier alvast het spel 
DAG VAN DE LERAAR
Op 5 oktober is het de dag van de leraar. Hoe worden de leraren bij jullie op school in het zonnetje gezet? Speciaal voor de dag van de leraar is in de webshop van Goed-Gezien.nl de complimentenkiezer (gratis) te downloaden. Wil je de complimentenkiezer een persoonlijk tintje geven? Gebruik dan de blanco versie... 
>> Download hier de complimentenkiezer
WET SOCIALE VEILIGHEID OP SCHOLEN
Vanaf 1 augustus 2015 moeten scholen voldoen aan de 'wet sociale veiligheid op scholen' en hebben zij een zorgplicht. Wil je op een speelse manier met het team in gesprek om te kijken of en hoe jullie school voldoet aan de wettelijke eisen? Speel het bordspel, met of zonder begeleiding vanuit Goed-Gezien.nl!! 
>> Lees hier meer over het Sociale Veiligheidsspel
HET PLEIN
Aan het einde van de pauze ligt overal speelmateriaal..
De sfeer op het plein laat nog wel eens te wensen over...

Leerlingen vervelen zich, er is niet voldoende uitdaging op het plein... Samen met HWE City & Park en Martine Konijn help ik graag om jullie plein om te toveren tot een fantastisch speelplein.
>> Maak een afspraak of lees meer... 
SOCIAAL CENTRAAL IN COMBINATIE MET...
Wist je dat vanuit verschillende hoeken positief gereageerd wordt op Sociaal Centraal? De leskist is zeer goed in te zetten in combinatie met verschillende SoVa-methoden door de koppeling van de inhoud van de kist aan de fasen in het groepsvormingsproces en aan de leerlijnen SEO.
>> Lees hier meer over Sociaal Centraal 
NIEUW: LEERPUNTEN VOLWASSENEN
Het resultaat mag er wezen. Als gevolg van een dag meedenken met mijn zus over een door haar op te zetten Sociale Vaardigheidstraining heb ik besloten de leerpunten mini aan te passen zodat deze (ook) voor volwassenen te gebruiken is. Nu voor iedereen die interesse heeft beschikbaar!!
>> Bestel hier de leerpunten mini voor volwassenen
WETSVOORSTEL LERARENREGISTER
Het wetsvoorstel waar het register deel van uitmaakt wordt 5 oktober besproken in de Tweede Kamer. Welke eisen aan het register worden gesteld, is aan de leraren zelf. Praat er over mee!! Tijdens het lerarencongres ga ik graag met jullie in gesprek over de vraag: 'Wat vinden wij voldoende bekwaamheidsonderhoud?'
>> Bekijk hier het 1-minuut filmpje over het register
LERARENCONGRES
Dit jaar organiseert de Onderwijscoöperatie het Lerarencongres op 7 & 8 oktober, bij ROC Midden Nederland in Amersfoort. Het is dé plek om kennis te maken met collega’s, elkaar te inspireren, ideeën op te doen én te delen en te bouwen aan een sterk netwerk. Bovendien levert iedere congresdag registeruren op.
>> Lees hier meer en schrijf je in!
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl. Wat te denken van bijvoorbeeld:
- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep / Zwolle of op locatie. Aanmelden of informatie aanvragen kan via de mail of de website
In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp