Copy
View this email in your browser
WEFACE.IT
Goed nieuws voor iedereen die kennis wil maken met dit nieuwe spel dat ingezet kan worden om pesten te voorkomen. We organiseren 25 mei een eerste testsessie in Hoofddorp. De test is gekoppeld aan een scholing over pesten en deze scholing is aangemeld bij Registerleraar. (2RU)
>> Test met ons mee en ontvang het spel...
KONINGSSPELENPAKKET
De koningsspelen zijn geweest en wat hebben we kunnen genieten. Het was weliswaar niet erg warm, maar in elk geval wel droog... Vandaag is de nieuwsbrief met het bedank cadeau naar alle gebruikers van KoningsspelenPakket gestuurd. Dit jaar zorgen we voor een lekker stuk taart bij de koffie...  >> www.koningsspelenpakket.nl
HET PLEIN
Het voorjaar is begonnen en hopelijk betekent dat veel mooi weer en lekker vaak buiten spelen...
Wil je in gesprek over het plein en horen hoe er binnen De Groep Centraal gewerkt wordt aan het creëren van een positieve sfeer op het plein dan maak ik graag een afspraak met je voor een bijeenkomst of een persoonlijk Skype-gesprek.  >> Maak een afspraak of lees meer... 
BRUGKLASTRAINING
De overstap van groep acht naar de brugklas is niet voor alle kinderen even gemakkelijk. Daarom biedt Goed-Gezien.nl een brugklastraining aan. Wil je deze training ook gebruiken op jouw school? Dat kan!! De handleiding is beschikbaar voor alle belangstellenden. Inclusief werkboek voor de leerlingen en digitaal document voor gebruik op het digibord. >> Kijk snel in de webshop!!
WETSVOORSTEL LERARENREGISTER
Leraren zijn zelf verantwoordelijk voor hun professionele ontwikkeling en de kwaliteit van hun lessen.   Na jarenlange voorbereiding krijgen leraren als beroepsgroep het professionele recht om hun beroepsbekwaamheid te beschrijven en het bekwaamheidsonderhoud te borgen in een lerarenregister. >> Wat betekent dit voor mij?
VERNIEUWDE WEBSITE...
De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het verhuizen en aanpassen van mijn website. De site is bijna klaar. Belangrijkste vernieuwing is de webshop. Als je nu PDF-bestanden besteld kun je ze gelijk na betaling downloaden en hoef je niet meer te wachten tot ik achter de computer zit.
>> Benieuwd wat je van de site vindt.... 
BUITENSPEELDAG 8 JUNI 2016
Elk jaar in het voorjaar wordt de landelijke buitenspeeldag georganiseerd. Dit jaar valt deze dag op 8 juni. Jantje Beton heeft een speciale website waar op je kan zien welke activiteiten allemaal georganiseerd worden en waar ze plaatsvinden. Ook zijn op de site tal van buitenspeelideeen te vinden. 
>> Kijk snel op de site van Jantje Beton..
AGENDA INDIVIDUELE SCHOLING 

Bij voldoende belangstelling:
- Positieve groepsvorming
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep of Zwolle. Inschrijven via de mail of de website. Neem contact op om te informeren naar de datum van de eerstvolgende bijeenkomst.

In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp