Copy
View this email in your browser
Een kleine impressie van Goed-Gezien.nl in 2016.
Op naar een mooi en knallend nieuw jaar.
Ik wens iedereen alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017 toe!  
KNALLEND VAN START IN 2017
Wil jij ook knallend van start in 2017? Zijn jouw leerlingen nog helemaal vol van vuurpijlen, sterretjes en de jaarwisseling? Ga aan de slag met het gratis werkblad 'vuurpijl':  709- Werkbeschrijving van een vuurpijl om de goede voornemens op te schrijven en het nieuwe jaar knallend te beginnen.
>> Bestel hier het gratis werkblad
SAMENWERKING MET HWE CITY & PARK
Sinds afgelopen zomer werk ik samen met HWE City & Park. We zijn achter de schermen mooie dingen aan het uitwerken. In de samenwerking richten wij ons op buiten spelen en bewegen. HWE City & Park is onder andere leverancier van Quali-Cité® speeltoestellen. Daarnaast hebben ze nog veel meer te bieden.... 
>> Maak kennis met HWE City & Park
INRICHTING VAN HET PLEIN
Aan het einde van de pauze ligt overal speelmateriaal..
De sfeer op het plein laat nog wel eens te wensen over...

Leerlingen vervelen zich, er is niet voldoende uitdaging op het plein... Samen met HWE City & Park en Martine Konijn help ik graag om jullie plein om te toveren tot een fantastisch speelplein.
>> Maak een afspraak of lees meer... 
RTL LIFESTYLEXPERIENCE
Noteer de datum 5 februari 2017 vast in de agenda! Eind november heeft RTL opnamen gemaakt van Goed-Gezien.nl bij de Timotheüsschool in Oldebroek. De beelden komen in de RTL4 uitzending van LifestyleXperience op 5 februari. Geen tijd om te kijken? Geen probleem, ik deel na afloop de beelden op de site! 
>> Bekijk hier de foto's van de opnamedag
RTL- KORTING MAP GROEPSVERGADERING
Voor het programma LifestyleXperience is oa de klassenraad of groepsvergadering kort in beeld gebracht. Dit krachtige middel om leerlingen te betrekken en medeverantwoordelijkheid te geven wordt schoolbreed ingezet. Nieuwsgierig hoe het werkt? Vraag vrijblijvend info over begeleidingsmogelijkheden.
>> Bestel de handleiding nu tijdelijk voor €49,95
WEFACE.IT - MOOIE BEOORDELINGEN 
We krijgen positieve reacties terug op het spel WeFace.it. Het Candea college heeft het spel voor de release al gespeeld en was positief. Na de release heeft het team van Seats2Meet Utrecht het spel gespeeld als teambuilding activiteit. Ook zij waren erg enthousiast. Lees de reviews op de bestelpagina van het spel.
>> Lees hier de reviews of bestel het spel 
KONINGSSPELENPAKKET 2017 
De voorbereidingen voor de koningsspelen zijn gestart. Samen met Linda ben ik bezig om een jubileum editie van het KoningsspelenPakket samen te stellen. (het leukste gratis downloadbare sport- en spelpakket) We zitten boordevol goede ideeën en kijken uit naar de Koningsspelen van 21 april 2017.
>> Reserveer hier vast jouw KoningsspelenPakket
ONTWERPSESSIES HERREGISTRATIECRITERIA 
Het wetsvoorstel waar het register deel van uitmaakt wordt binnenkort in de Eerste Kamer behandeld. Welke eisen aan het register worden gesteld, is aan de leraren zelf. Praat er over mee!! Tijdens online sessies en gesprekken in het land kunnen leraren meedenken over de vraag "Wat is voldoende bekwaamheidsonderhoud?"
>> Ontwerpsessies, doe mee 
SVIB, LEREN VAN JEZELF (EN JE COLLEGA)
De laatste maanden ben ik regelmatig met camera te gast bij 2 collega's en hun groep leerlingen en mag ik genieten van mooie en leerzame momenten. Bij het bespreken van de beelden blijkt elke keer weer de kracht van beeld. Naast individuele begeleiding ook leren van elkaar door te kijken hoe de ander 'het doet'. 
>> Meer info of ook aan de slag met beelden? 
SOCIAAL CENTRAAL IN COMBINATIE MET...
Wist je dat vanuit verschillende hoeken positief gereageerd wordt op Sociaal Centraal? De leskist is zeer goed in te zetten in combinatie met verschillende SoVa-methoden door de koppeling van de inhoud van de kist aan de fasen in het groepsvormingsproces en aan de leerlijnen SEO.
>> Lees hier meer over Sociaal Centraal 
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl. Wat te denken van bijvoorbeeld:
- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep / Zwolle of op locatie. Aanmelden of informatie aanvragen kan via de mail of de website
In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp