Copy
GRATIS KoningsspelenPakket, Speelplein op orde en RTL...
View this email in your browser
IN DE STARTBLOKKEN VOOR DE KONINGSSPELEN

Op zoek naar inspiratie, een kant en klaar draaiboek, leuke spel ideeën, knutsel ideeën of gewoon naar het meest complete sport en spel pakket voor de Koningsspelen? Vraag dan snel het GRATIS KoningsspelenPakket aan op www.koningsspelenpakket.nl !! 
De positieve reacties op het pakket stromen binnen vanuit het binnen- en buitenland. 
Kun je niet genoeg krijgen van de mooie materialen? Dan zijn er ook nog heel veel extra's bij te bestellen. Wat te denken van downloadbare memory, sudoku, extra spelkaarten, een Koninklijk kwartet, een leuke oranje rugzak met opdruk of de Koningskwis voor groep 7 & 8.

HET SCHOOLPLEIN 'BUITENSPEELKLAAR'?

De lente staat voor de deur. Hoog tijd om te checken of het plein 'buitenspeelklaar' is. Biedt het plein voldoende uitdaging en afwisseling? Zijn er voldoende materialen waarmee de leerlingen zich goed kunnen vermaken? Hebben de leerlingen hier ook inspraak op? Zijn alle afspraken voor iedereen duidelijk? Is het voor de leerlingen duidelijk waar ze terecht kunnen als het even niet zo lekker loopt op het plein?

Vanuit Goed-Gezien.nl denk ik graag met jullie mee over de vraag wat er nog gedaan kan worden om het buitenspelen voor iedereen een feest te laten zijn. 
Door de samenwerking met HWE City & Park is het ook mogelijk een rol te spelen bij de (her)inrichting en het (groot) onderhoud van pleinen.   

SOCIAAL (V)AARDIG ACTIVITEITENKAARTEN


Nieuw: een set handige kaarten met uitgewerkte activiteiten (sociaal emotionele ontwikkeling) geordend naar thema met bij elk thema de bijpassende leerpunten. Individuele en groepsactiviteiten. De kaartenset is te gebruiken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Zo wordt wer-ken aan sociale vaardigheden nog leuker! Inclusief kaarten en down-loadbaar spelbord voor bordspel.  
>> Meer over Sociaal (v)aardig
 

WET BEROEP LERAAR EN HET LERARENREGISTER


Op 21 februari heeft de Eerste Kamer ingestemd met de wet beroep leraar en het lerarenregister. 
Met deze wet krijgen leraren meer zeggenschap over de inrichting van hun onderwijs en kunnen zij via het beroepsregister hun bekwaamheid én het onderhouden daarvan laten zien. De beroepsgroep is nu aan zet om er een gebruiksvriendelijk en waardevol register van te maken. 
>> Denk mee over het register
 

GOED-GEZIEN.NL IN DE ONDERWIJSSPECIAL VAN LIFESTYLEXPERIENCE

Ik ben een fantastische ervaring rijker. We waren te gast bij de Timotheüsschool in Oldebroek. 

Op deze manier heb ik de mogelijkheid gekregen om nog meer mensen te bereiken met mijn missie om het onderwijs in Nederland een beetje mooier te maken. 

Eén van mijn speerpunten is het werken aan een positief pedagogisch klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten.

Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt.

161124 Goed Gezien nl v3 1
Begin februari was Goed-Gezien.nl te zien in de onderwijsspecial van RTL LifestyleXperience. Hier kun je het item terugkijken. 
Forward
Share
Tweet
Share
+1
Copyright © 2017 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp