Copy
nieuwsbrief e52
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF 1 20150202

Beste vrienden en abonnees van e52. Dit is onze eerste nieuwsbrief. Veel staat nog in de stijgers bij e52. De website is nog tijdelijk. We hebben inmiddels kantoorruimte, maar nog geen stoel om op te zitten. We zijn gestart met de abonneewerfcampagne, maar nu nog in stilte.

Vanaf vandaag gaan we veel meer lawaai maken. We publiceren ons eerste artikel, nu nog gratis voor iedereen. We gaan voor het eerst actief de pers benaderen.

We zijn heel dankbaar voor jullie interesse in e52. Maar we hebben ook jullie hulp nodig. Lees deze nieuwsbrief en help met het vinden van onderwerpen, abonnees, medewerkers, partners en al het andere dat kan bijdragen aan het succes van e52.

Dank en groeten,

Bart & Merien
We hebben een logo. Zoals hierboven te zien is heeft e52 nu haar definitieve huisstijl. Vera Carovigno tekent voor het complete merkdesign van het platform zoals dat nu wordt ingevoerd. De nieuwe website is nog in productie. Die wordt ontwikkeld onder leiding van Gyurka Jansen.
e52 heeft een plek in het hart van de stad gekozen als uitvalsbasis voor zijn redactionele en commerciële activiteiten. Volgende week betrekken de medewerkers een werkplek boven café-restaurant De Oude Rechtbank. Die plek is gekozen vanwege de centrale ligging en de mogelijkheden die er zijn voor lezingen en debatten.
startupweek

Eindhoven een week lang in het teken van startups

Eindhoven is deze week het middelpunt van de startupwereld tijdens de Brainport Startup Week. Hoogtepunt van de week is de Global Government Venturing Summit, een congres waarbij investeerders en overheden van over de hele wereld een kijkje komen nemen in de keuken van Brainport.
Lees verder

Help e52

e52 is onderdeel van de regio Eindhoven. Wij hebben iets te bieden. Maar we hebben ook hulp nodig.

Belangrijkste is dat we als doel hebben 1000 abonnees te werven voordat we van start gaan. Zegt het voort en spoor mensen aan om een abonnement af te sluiten. Voor €52 per jaar krijg je elke dag e52 digitaal, krijg je 52 keer e52 in de brievenbus en maak je een nieuw, onafhankelijk, journalistiek medium voor Eindhoven mogelijk. Klik hier om nu abonnee te worden.

Wat we voor jullie zouden kunnen betekenen? Een platform voor alle verhalen die het verdienen verteld te worden, een plek waar mensen met een hart voor de toekomst van Eindhoven elkaar weten te vinden en een versteviging van de lokale maatschappij. Ja, dat klinkt ambitieus - want dat zijn we.

Maar realistisch zijn we ook. We staan aan het begin van een lange reis en onderweg kunnen we alle vormen van hulp gebruiken. Vanzelfsprekend financieel, maar minstens zo belangrijk: inhoudelijk. Vandaar deze concrete vragen:

  • Welke nieuwswaardige onderwerpen uit de categorieën economie, cultuur en innovatie kom je in je eigen directe omgeving tegen? Hoe zouden die verhalen het best verteld kunnen worden?
  • Het in kaart brengen van de pakweg 1500 decision makers die Eindhoven nu maken tot wat het is. Wie mogen er zeker niet ontbreken op onze longlist?
  • Social media: we hebben accounts op twitter, facebook en Google+. Via die accounts verspreiden we onze nieuwtjes en volgen we de hartslag van Eindhoven. Deel vooral dat wat je interessant vindt in je eigen netwerk.
  • Abonnees: de campagne is gestart, maar heel erg storm loopt het nog niet. Help svp mee door erover te tweeten, facebooken, mailen, schreeuwen, whatever.
  • Taal: we puzzelen over de vraag hoe snel we een engelstalige variant op onze publicaties kunnen bieden. En vooral ook: hoe snel zouden we de tweede taal actief moeten hebben?
  • Bekende namen: welke bekende Eindhovenaren zouden een vaste plek op e52 verdienen? Als columnist bijvoorbeeld, of op een andere manier.
Alle hulp bij deze en vele andere zaken is natuurlijk welkom. We willen graag in maart formeel van start, maar ook voor die tijd zul je al van ons horen. En lezen.
Facebook
Twitter
Website
Google Plus
LinkedIn
Voor de camera's van Fast Moving Targets mochten we onze ideeën al even toelichten.
 
Copyright © 2015 Innovation Origins, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp