Copy

 

FØRSTEHJÆLP

Beboerhuset Smedjen

 

Beboerhuset Smedjen tilbyder nu førstehjælp kursus

Torsdag 19/1 kl. 19:00-22:00 i Smedjen

 

Pris 75,. Voksne

 

 

 

På kurset lærer du teori og de praktiske øvelser, som er nødvendige, hvis en ulykke opstår, og du skal gennemføre genoplivning

Underviserne er Ambulanceredder Louise Bech Nielsen og Førstehjælpsundervisere Torsten Fugmann Kristensen, som begge har stor erfaring indenfor redning af liv. Kurset gennemføres uden diplom.

Først-til-mølle- princip og betaling er krævet før arrangementet og der er begrænset antal pladser. Betaling: MobilePay 29726229 eller kontant ved aflevering i postkasse (Østre Kvartergade 6b)  i lukket kuvert:

Ved betaling husk at angive navn og 1.hjælp

Vel mødt

Beboerrådet

 



Foredrag Caminotur

Beboerhuset Smedjen tilbyder foredrag om Caminotur

Fredag 20.januar kl 19:00-20:00


Foredraget vil være en fortælling om Helle Lindsel's to vandreture på Caminoen - den oprindelige pilgrimsvej til katedralen i Santiago de Compostela i det nordlige Spanien. Den ene tur blev gennemført, som en grupperejse og var på 130 km. Den anden på 160 km blev vandret helt alene.

Foredraget vil give en kort indføring i selve Caminobegrebet og historien bag, men vil også komme ind på, hvad det er, som gør Caminoen til noget helt særligt, fremfor mange andre vandreruter. Caminoen er både en indre og en ydre rejse.  

Der er mulighed for at høre om den praktiske planlægning, samt tips til forberedelse, udstyr, transport, overnatning mv. Foredraget vil blive krydret med gode billeder fra den smukke rute.

Fredagscafeen tilbyder salg af øl, vand & kaffe

Vel mødt

Beboerrådet







This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Grundejerforeningen Avedørelejren · Østre Messegade 5 · Avedørelejren · Hvidovre 2650 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp