Copy
Se dette nyhedbrev i din browser

Nyhedsbrev april 2015

Kære beboere i Avedørelejren!

Indledning
 

Der er desværre gået et stykke tid siden det seneste nyhedbrev. Der har både været jul, fastelavn og påske imellem dette og forrige nyhedsbrev, og der er derfor meget at fortælle.

Det vil jeg dog afholde mig fra denne gang - men i stedet invitere til:

  

 BEBOERMØDE I AVEDØRELEJREN. 

 
Kære beboere i Avedørelejren (”Den Røde By”).
 
I inviteres til det årlige beboermøde i ”Batallionen” på Alarmpladsen
 

Torsdag d. 23. april 2015 kl. 17.30.
 

På mødet vil blive serveret aftensmad (stegt flæsk med persillesovs – eller kyllingebryst med sennepssovs). Desuden vil blive givet en kort orientering om Grundejerforeningens arbejde i det forløbne år – plus aktuelle planer for det kommende år.
………
Efter beboermødet (kl. ca. 19.00) begynder Grundejerforeningens generalforsamling, som I også er meget velkomne til at deltage i (det er dog kun boligforeningernes bestyrelser, der har stemmeret).
……
Grundejerforeningen Avedørelejren giver aftensmad under beboermødet – og kaffe/te under generalforsamlingen. Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Tilmelding til spisning sker direkte fra beboerne via mail til Bjarne@av1.dk el. på tlf. 24 40 62 49. I bedes angive navn, antal deltagere, hvilken af de to menuer, I ønsker – og, hvilken boligforening, I kommer fra. Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 14. april 2015.

Vi håber at se mange af jer til vores årlige beboer- og dialogmøde så vi sammen kan styrke udviklingen i vores dejlige Avedørelejr.

Mange hilsner
Bestyrelsen
Grundejerforeningen Avedørelejren 

Mere information

Kontakt formanden for din boligforening og / eller besøg vores hjemmeside på http://avedoerelejren.nexus.dk. Giv din mening til kende – det ser vi frem til!

Mange hilsner
 
Bestyrelsen for Grundejerforeningen Avedørelejren
 


 
Copyright © 2015 Grundejerforeningen Avedørelejren, All rights reserved.