Copy

Stichting Shakenbaby.nl

Medische & juridische hulp bij onterechte beschuldiging

Nieuwsbericht #10 2017

Beste <<First Name>>
Aan betrokken ouders en donateurs van de stichting shakenbaby.nl

1. Nieuwe bankrekening
Beste betrokkenen en donateurs 
Om bankkosten te besparen zijn we van bank veranderd.
Ons nieuwe bankrekening nummer is:

NL79 SNSB 0947 2791 05


2. shaken-baby-tuchtzaken
Binnenkort zullen twee tuchtrecht zaken behandeld/ingediend worden van ouders tegen kinderarts(en) die te snel en dus in strijd met de KNMG-Meldcode-Kindermishandeling hun zaak als verdenking van baby-schudden aan instanties gemeld hebben. Zorgvuldig toepassen van die meldcode had wellicht voor de betrokken ouders veel ellende kunnen voorkomen. Wij zullen u van het vervolg uiteraard op de hoogte houden.
Als er meer ouders zijn die ook een tuchtklacht tegen hun verantwoordelijk kinderarts willen indienen, dan kunnen die zich voor overleg bij mij melden via mijn prive email-adres.

3. Marketing
We gaan deskundigen inhuren om onze vindbaarheid en bekendheid te vergroten. Dat kan nu gelukkig mede door uw donaties, waarvoor hartelijk dank.

hartelijke groet, Jannes Koetsier, arts, voorzitter

PS: 
1. Vergeet a.j.b. niet de link naar de documentaire die we lieten maken (staat op de website) zo veel mogelijk door te sturen. Landelijke bekendheid gaat ons helpen.
2. Met aankopen via internet kunt u ons kosteloos steunen als u deze doet vanaf de site www.4morgen.org. Kies ons daar als uw goede doel en u vindt daar heel veel grote internetwinkels die meedoen.
Steun de Stichting
Het 'shaken-baby-syndroom' (SBS) is een medisch veronderstelde vorm van mishandeling van een baby van 1 tot 6 maanden. Deze 'diagnose' is niet met zekerheid te stellen. Veelal worden andere medische oorzaken voor het letsel over het hoofd gezien. Het gevolg is dat ouders ten onrechte kunnen worden beschuldigd door de kinderarts, met afgrijselijke gevolgen.
 
Stichting Shakenbaby.nl is opgericht om ouders die onterecht verdacht worden van het mishandelen van hun baby (shaken-baby-syndroom) te helpen, zowel juridische als via medische second opinion(s) en het huidige beleid in Nederland te doen aanpassen zodat minder onterechte beschuldigingen van ‘shaken-baby-syndroom’ plaatsvinden.
Share
Tweet
Forward

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Shakenbaby.nl · Cantharel 40 · Blauwestad, Groningen 9685 EB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp