Copy

Stichting Shakenbaby.nl

Medische & juridische hulp bij onterechte beschuldiging

Nieuwsbericht #7 2016

Beste <<First Name>>
Vrijspraak vader van baby J.
Een bijzondere uitspraak want hoewel de rechtbank (mijns inziens ten onrechte) het NFI volgt inzake de verdenking van baby-schudden, wordt de vader toch vrijgesproken wegens gebrek aan aanvullend bewijs. Zie ook deze link bij laatste nieuws op shakenbaby.nl
 
De film die in opdracht van de stichting shakenbaby.nl gemaakt wordt is later dan verwacht binnenkort gereed. Er komen verschillende ook buitenlandse deskundigen aan het woord en twee Nederlandse en één Belgisch gezin.
 
Uitgebreid journalistiek onderzoek naar shaken baby zaken in de VS. Steeds meer medisch specialisten zien in dat er geen bewijs is voor de shaken-baby-veronderstelling en dat andere medische oorzaken ten onrechte worden miskend.
https://www.washingtonpost.com/graphics/investigations/shaken-baby-syndrome/
 
Help ons.
Wij danken opnieuw donateurs.
De strijd om kinderartsen tot een beter beleid te krijgen is nog niet gestreden. Uw donaties zijn nog steeds erg welkom om acties en publiciteit ook voor de film te bewerkstelligen.
U kunt ook gratis doneren. Doe uw web aankopen dan via www.4morgen.org en kies ons als uw goede doel.
Steun de Stichting
Het 'shaken-baby-syndroom' (SBS) is een medisch veronderstelde vorm van mishandeling van een baby van 1 tot 6 maanden. Deze 'diagnose' is niet met zekerheid te stellen. Veelal worden andere medische oorzaken voor het letsel over het hoofd gezien. Het gevolg is dat ouders ten onrechte kunnen worden beschuldigd door de kinderarts, met afgrijselijke gevolgen.
 
Stichting Shakenbaby.nl is opgericht om ouders die onterecht verdacht worden van het mishandelen van hun baby (shaken-baby-syndroom) te helpen, zowel juridische als via medische second opinion(s) en het huidige beleid in Nederland te doen aanpassen zodat minder onterechte beschuldigingen van ‘shaken-baby-syndroom’ plaatsvinden.
Share
Tweet
Forward

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Shakenbaby.nl · Cantharel 40 · Blauwestad, Groningen 9685 EB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp