Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 5, 09 mei 2015

Dag lieve lezers,

Alles staat volop in bloei en de vrolijke melfies stromen binnen. We vinden het zo leuk om alle verschillende moeders te zien. Het is bijna Moederdag, maar voor Melkpunt is het elke dag Moederdag!

Deze maand beginnen we met de nieuwe fotocampagne. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het gaan weer hele bijzondere foto's worden!

Op de website zijn een aantal dingen veranderd, het is nu heel makkelijk om wat aan melkpunt te doneren.  En het beoordelingssysteem is eindelijk af!

Veel leesplezier en fijne Moederdag!

Moms Liquid love


Wil jij kans maken op deze unieke LiquidLove ketting als aandenken aan jouw borstvoedingsperiode? En draag jij Melkpunt een warm hart toe? 


Lees meer
 

Interview: Stefan Kleintjes


Mijn ogen werden geopend toen ik in 1989 in Afrika was. Ik kwam in de Kalahari woestijn een  moeder tegen met een peuter. Het kind kroop wat rond en kwam na een tijd terug en klom in zijn moeders armen en pakte de borst en dronk. Toen dacht ik: 


Lees meer

Column Yael Haller: Elke dag Moederdag


Ik ben een paar dagen op vakantie zonder kinderen. Een moedervakantie. Terwijl ik dit schrijf ben ik voor het eerst in tijden aan het kolven.

Lees meer

Melkpunt Helpt!

Na een melding van een moeder die was weggestuurd bij de Primark kregen we steeds meer negatieve beoordelingen van deze keten.

Lees meer

Ervaringsverhalen Carriwell


De winaressen van de mooie lingeriesetjes van Carriwell aan het woord. Zitten de setjes lekker en zijn ze in het echt ook zo mooi?


Lees meer

Het grote Moederdag borstvoedings-interview!


Interview je eigen moeder vandaag over borstvoeding, zoals wij ook deden.

"Ik voedde jou overal op een manier waar ik me prettig bij voelde." "Ik vond het geweldig dat je ook bewust koos voor borstvoeding." "Toen ik weer ging werken ging men er vanuit dat je de fles gaf."

Lees meer

Blog


Ben je nieuwsgierig naar de persoonlijke verhalen achter Melkpunt? Vanaf nu plaatsen we elke vrijdagochtend een blog, geschreven door een van ons.


Lees meer
 

Beoordelingssysteem

Het beoordelingssysteem werkt eindelijk zoals we het bedoeld hadden! Er moeten nog een paar kleine dingetjes aangepast worden. Alle beoordelingen die jullie hebben achtergelaten zullen snel zichtbaar zijn. En nieuwe recensies zijn welkom!


Lees meer

Idee!


Heb je een fantastisch idee voor Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan absoluut open voor inbreng van buitenaf. Graag zelfs! 

Vriend worden van Melkpunt?


Wij hebben jullie op den duur nodig voor diverse werkzaamheden zoals promotie, beurs-bezoek, melkpunten beoordelen, steun bieden, enz. Lijkt het je leuk om vriend te worden van Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl met daarin je persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, geboortedatum) en je motivatie om vriend te worden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2014 www.melkpunt.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences