Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 2, 01 februari 2015

Dag lieve lezers,

 

Het is koud buiten, maar dat weerhoudt ons er niet van om erop uit te trekken. We hebben meerdere melfies in de sneeuw gekregen, maar vooral veel knus binnen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van Valentijn. Wat gaan jullie doen met Valentijnsdag?
We zijn benieuwd, wat neem je mee naar een romantisch etentje, je kolf of je baby? Maken jullie nog een Valentijnsmelfie voor ons?

 

Melfies hart

We hebben een nieuwe sponsor, Carriwell en gelijk een hele leuke winactie. Verder komen jullie Melkpuntvriendinnen op bezoek bij de Negen Maanden Beurs dit jaar. We zijn te vinden bij de LLL stand, komen jullie ook?

Carriwell

 

Een cadeau van ons fantastische nieuwe sponsor! Cariwell geeft 4 setjes kanten lingerie weg.

 

Happy winning

Interview Vanessa Simmons

 

“My mission is to document and provide education that supports diverse variations of normal breastfeeding”

Read the interview here

“Het is mijn missie om verschillende vormen van het voeden met moedermelk vast te leggen, te steunen en hier informatie over te verspreiden.”

Column Yael Haller: Liefde

 

Die moeder werd compleet afgebrand. Anderen benadrukten juist hoe natuurlijk en normaal het is. Maar hoe kan het dat zo iets simpels als een moeder die haar kind voedt en liefheeft
wereldnieuws is?

 

Lees hier haar column

Idee!


Heb je een fantastisch idee voor Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan absoluut open voor inbreng van buitenaf. Graag zelfs!

Vriend worden van Melkpunt?

 

Wij hebben jullie op den duur nodig voor diverse werkzaamheden zoals promotie, beurs-bezoek, melkpunten beoordelen, steun bieden, enz. Lijkt het je leuk om vriend te worden van Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl met daarin je persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, geboortedatum) en je motivatie om vriend te worden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2014 www.melkpunt.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences