Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 7, 5 juli 2015

Dag lieve lezers,

Hoera! Het is weer Melkpunttijd! We hebben flink de zomer in de bol, toch blijven we de hele vakantie doorgaan met jullie op de hoogte te houden van borstvoedingsnieuws, acties en leuke weetjes. 
                  
In deze nieuwsbrief kan je het interview lezen met Celia Ledoux, een column van gastcolumniste Fleur Miller en krijg je handige tips voor de vakantie. Gaan jullie veel leuke dingen doen? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten op onze website!

En de winnaar is..!


Ayinda heeft gefilmd hoe de winnaar is getrokken!
Gefeliciteerd!

Bedankt allemaal voor het meedoen!

Bekijk hier het filmpje

Interview: Celia Ledoux

 
Als je dan stopt krijg je commentaar van iedereen. Na 6 maanden is ongeveer het scharnierpunt. Dan krijg je commentaar als je nòg borstvoeding geeft. Wat je ook doet, je krijgt op je kop...

Lees meer
 

Vakantietips


Welke regels gelden er in het land waar jullie heen gaan? Hoe wordt er tegen buitenshuis voeden aangekeken? Is dat nog anders met een kindje van 8 weken dan met een kindje van 20 maanden? En hebben ze nou extra water nodig of niet?
 

Lees meer

Steun stichting Melkpunt!

Stichting Melkpunt heeft geen winstoogmerk en is daarom afhankelijk van financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven.

Steun ons

Column: 6 manieren om een voedingsschort
te gebruiken

 
Het is waar, bij iedere baby word je makkelijker en wordt het leven chaotischer. Bij mijn derde baby heb ik eigenlijk nooit meer spuugdoekjes bij me... 
 
Lees meer

Verzameling blogs

NIEUW! Iedere vrijdag delen we een nieuw blog geschreven door een van de Melkpunters.

Lees ze hier allemaal

Idee!


Heb je een fantastisch idee voor Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan absoluut open voor inbreng van buitenaf. Graag zelfs!

Vriend worden van Melkpunt?


Wij hebben jullie nodig voor diverse werkzaamheden zoals promotie, beurs-bezoek, melkpunten beoordelen, steun bieden, enz. Lijkt het je leuk om vriend te worden van Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl met daarin je persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, geboortedatum) en je motivatie om vriend te worden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2014 www.melkpunt.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences