Copy
Themanummer donormelk
MelkMail OKTOBER 2015

Dag lieve lezers!
Deze Melkmail hebben we het over donormelk. We merken door bepaalde verhalen in de media dat hier nog best een taboe op rust. De foto hieronder werd zelfs wereldnieuws omdat een vrouw haar zoon en een kindje van een vriendin borstvoeding geeft. Om hier wat meer bekendheid aan te geven interviewde we de oprichters van de moedermelkbank en het moedermelknetwerk. Daarnaast verteld Annemiek in een openhartige column hoe het voelt om donormelk aan je kindje te geven.

Hilde schreef een verslag over het fantastische kiindfestival.
Jessica Anne Colletti - MelkpuntEn volgen jullie ons wekelijkse blog al? Wisten jullie dat we ook veel doen op Twitter en Instagram? Daar geven we een kijkje achter de schermen.Veel leesplezier!

Foto:  Jessica Anne Colletti
 
advertentie
Mamamana - Melkpunt
Heb je de heerlijke voedingskleding van Mama Mañana al ontdekt? Hip en comfortabel gemaakt van heerlijke, zachte stoffen. 
Ga naar www.mamamanana.nl 
voor nog meer mooie jurkjes!
LEES
Prof. dr. J.B. van Goudoeve - Melkpunt

Interview: Prof. dr. J.B. van Goudoever -  Moedermelkbank 

We zijn al vanaf 2009 bezig met de voorbereidingen. Aanvankelijk mocht het niet vanwege de wet In de wet stond: Moedermelk mag alleen gegeven worden aan je eigen kind.

WIL IK LEZEN (SCOOP)
Chella Verhoeven - Melkpunt

Interview – Chella Verhoeven - Moedermelk Netwerk Als je geen kunstvoeding wilt geven moet er toch op z’n minst een andere optie zijn? Vandaar, terug naar de oude gewoonte, maar in n nieuw jasje. En veilig, dat staat voorop.

WIL IK LEZEN
Borstvoedingsles

Column Donormelk door Annemiek Verbeek Als iemand me een jaar terug had gezegd dat mijn baby niet op mijn melk, maar op dat van vijf andere vrouwen zou groeien, had ik je misschien wel keihard in je gezicht uitgelachen.

WIL IK LEZEN
DONATIESHOP
Donatieshop Melkpunt

Om het doneren zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we een donatieshop. Hier kun je in ruil voor je donatie een leuk cadeau kiezen.
NiEUW sleutelhangers

DONEER HIER
BEZOCHT
KIIND festival Voor de tweede keer als een echt "melkpunt" aanwezig
op een evenement.

HET VERSLAG
BLOG
Iedere vrijdag delen we een nieuw blog 
geschreven door een van de Melkpunters.
Blog Shirley - Melkpunt
LEES ZE HIER
Hier uw advertentie
Moedermelkbank - Melkpunt
Moedermelkbank - Melkpunt
Carriwell - Melkpunt

 
Facebook
Twitter
Email
Instagram
YouTube
Je kan hier je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven voor MelkMail

Copyright © 2015 MelkPunt, All rights reserved.