Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 6, 7 juni 2015

Dag lieve lezers,

Hoera! Het is weer Melkpunttijd! Elke maand de update over het wel en wee bij Melkpunt, verhalen en artikelen om van te smullen.

24 juni is het alweer een jaar geleden dat we begonnen met Melkpunt. Toen alleen nog een concept, ondertussen een echte stichting.
Juni is ook de maand waarin het eindelijk officieel zomer wordt en dat valt op dezelfde dag als Vaderdag! Dubbel feestje dus. Wat vind jouw partner eigenlijk van buitenshuis voeden?
Het onderwerp van onze maandelijkse column is de  * schrik *  maffia! En de wekelijkse blog van de afgelopen maand hebben we voor je gebundeld.
Genoten van de Ouders Natuurlijk! Beurs? Wij wel! Om dit soort dingen te kunnen verwezenlijken én voor al onze andere werkzaamheden hebben we keihard geld nodig. Doe mee met onze donatieactie! Wil je geen ketting, maar wel Melkpunt steunen? Dat kan natuurlijk ook! Steun ons.
Happy reading!

Donatie actie


We blijven deze actie spammen! Wij hebben donaties nodig om de Stichting nog succesvoller te maken. De actie loopt nog tot vaderdag! 

Lees meer
 

Oproep: vaderdag interview

Wij hebben onze mannen geïnterviewd! We vragen jullie hetzelfde te doen: interview jullie partner en deel de antwoorden met ons. Lees hier de antwoorden van onze partners!

Lees meer
 

Wij werken 1 jaar samen


In juni 2014 kwam DE oproep en binnen 4 maanden hadden we een Stichting, een groot bereik op socialmedia en nog geen foto waar we met z´n allen opstaan. Lees hier onze eerlijke verhalen over onze éénjarige samenwerking!
 

Lees meer

Melkpunt op de Ouders Natuurlijk! beurs.
Een succes!

Wij hadden ons eerste echte Melkpunt op de Ouders Natuurlijk! beurs! Wauw! Nu een dag later voelen we ons nog de Koning te rijk, een groot succes. Op naar de volgende beurs!

Lees hier ons verslag

Column 'Borstvoedingsmaffia'

Ons antwoord op al die vreemde beledigende artikelen en columns, die als paddenstoelen uit de grond lijken
te schieten. 

Lees meer

Verzameling blogs

NIEUW! Iedere vrijdag delen we een nieuwe blogs vanuit het bestuur en vrienden.

Lees ze hier allemaal

Idee!


Heb je een fantastisch idee voor Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan absoluut open voor inbreng van buitenaf. Graag zelfs!

Vriend worden van Melkpunt?


Wij hebben jullie nodig voor diverse werkzaamheden zoals promotie, beurs-bezoek, melkpunten beoordelen, steun bieden, enz. Lijkt het je leuk om vriend te worden van Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl met daarin je persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, geboortedatum) en je motivatie om vriend te worden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2014 www.melkpunt.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences