Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 1, 04 januari 2015

Dag lieve lezers,


2014 is alweer voorbij. Het was een bijzonder jaar. De meeste van het Melkpunt-bestuur zijn in 2014 voor het eerst moeder geworden, de rest had ook al oudere kinderen. Allemaal vinden we de vrijheid om te voeden, waar en hoe je wilt, heel belangrijk. 2014 was het jaar waarin dat voor veel moeders niet vanzelfsprekend bleek te zijn. 2014 was het jaar dat melkpunt is opgericht. In een korte tijd hebben we al veel voor moeders kunnen betekenen. We zijn een steuntje in de rug en een inspiratiebron geweest. Onze term ‘melfie’ begint al aardig ingeburgerd te raken en onze slogan ‘omdat voeden geen punt is’ ook.

Laat 2015 een jaar worden waarin wij met z’n allen een stapje dichterbij het doel van Melkpunt komen. Een jaar waarin borstvoeding gevierd wordt, altijd en overal.

En we hopen dat ‘melfie’ in december 2015 in alle lijstjes komt te staan als woord van het jaar.

Interview Tettenvrouw
 

Borsten zijn prachtig, mooi & sexy, maar puntje bij paaltje zijn ze gewoon om te...

Column Yael Haller: Inspiratie

 

Zou oxytocine niet alleen zorgen voor een geluksgevoel, maar ook voor extra creativiteit? Het onderzoeken waard.

 

Lees hier haar column

Tip: Buitenshuis borstvoeding geven met meerdere kinderen

 
Vooral tijdens uitjes kan het soms uitdagend zijn, omdat de oudere kinderen al gauw begrijpen dat je tijdens het voeden geen zin hebt om op te staan en je...

Lees hier het artikel

Posters

 

Wij willen graag onder de aandacht brengen: onze scherpe posters met de campagnefoto's! Bestel en hang op! De posters dragen bij aan ons maatschappelijke doel: voeden is geen punt!
Bestel de posters hier

Idee!


Heb je een fantastisch idee voor Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan absoluut open voor inbreng van buitenaf. Graag zelfs!

Vriend worden van Melkpunt?

 

Wij hebben jullie op den duur nodig voor diverse werkzaamheden zoals promotie, beurs-bezoek, melkpunten beoordelen, steun bieden, enz. Lijkt het je leuk om vriend te worden van Stichting Melkpunt? Stuur een mail naar info@melkpunt.nl met daarin je persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, geboortedatum) en je motivatie om vriend te worden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2014 www.melkpunt.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences