Copy
Digitale Nectar, 9 januari 2018, 32e editie !
View this email in your browser

Digitale Nectar

Hallo <<Voornaam>>,

Allereerst wensen wij je een Gelukkig Nieuwjaar ! Eentje met veel uitdagingen en leermomenten, met veel plezier en bovenal een goede gezondheid! Zoals je ziet, is deze nieuwsbrief er wat later dan gewoonlijk. Misschien heb je me wel gehoord op de radio, toen ik op weg was naar onze skivakantie ... We zijn uitgeregend, uitgewaaid en ook een beetje uitgerust om vol plezier aan een nieuw blogjaar te beginnen !

 
 
Bij het begin van dit nieuwe jaar willen we graag jouw input ! De voorbije jaren vonden we allerlei rubrieken uit, hanteerden we diverse categorieën en dus vragen we nu of je onze enquête zou willen invullen. Het is een eenvoudige Google Form met niet al te veel vragen !


 

5 links


Dit vind ik zelf nog steeds een heel leuke categorie en dus kun je in deze post de 5 meest gelezen blogartikels uit 2017 van Bijengezoem lezen.
Wat vond jij trouwens het leukst, tofste, interessantste artikel ?


 

Quotes 

Een tijdje geleden ging ik naar een nationaal Artemis event in Antwerpen over storytelling en één van de sprekers bezorgde me echt een mooie titel voor een post: Een goed verhaal is een goed uitgevoerde striptease !

En omdat het jaar 2017 op zijn einde liep, trakteerde ik jullie op onze meest gelezen uitspraken van de week.

En vermits het nieuwe jaar nu toch al bezig is, verscheen er ok al een nieuwe quote !
Ik ben het boek DURF nog aan het lezen, eindelijk want LEF was mijn woord van het jaar in 2017 ! Wat is jouw cruisehoogte ?


Vergeet aub onze enquête niet ! Duizendmaal dank !

 

Suggesties en vragen omtrent deze nieuwsbrief worden ten zeerste geapprecieerd. En indien je Digitale Nectar kreeg doorgestuurd van iemand die het zelf graag leest, kan je je hier ook inschrijven en tweewekelijks nieuws van ons ontvangen.
Eén van de vorige edities gemist ? Je kan ze op deze plek terugvinden.

Copyright © 2018 Bijengezoem, All rights reserved.


Wil je het formaat waarin je deze mails ontvangt wijzigen ?
Je kan steeds je profiel aanpassen of je uitschrijven uit deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp