Copy
Digitale Nectar, 15 december 2017, 31e editie !
View this email in your browser

Digitale Nectar

Hallo <<Voornaam>>,

Donkere dagen zijn het, sneeuw en regen hebben we nu volop gehad. En jammer genoeg ook een donderslag bij heldere hemel.
Een en ander moet nog bezinken, dagelijks komen er verhalen en gevoelens boven. Ik laat het komen en probeer dankbaar terug én vooruit te kijken !


 
 
Binnenkort is er weer tijd voor reflectie, tijd om eens stil te staan bij 2017 en uit te kijken naar 2018. Zelf ga ik opnieuw het 'Yearcompass' of jaarkompas invullen. Ga jij ook aan de slag met zo'n oefening ? Sinds ik ontdekte dat er letterlijk concrete gebeurtenissen bewaarheid werden, ben ik nog meer van de waarde overtuigd.

 

5 links


Sinds de laatste blogpost kwamen we toe bij de eerste letters van het alfabet en dus bij de laatste ontdekkingen van de Blogcocktail een tijdje geleden.
Ga zeker eens lezen want het waren weer heel wat fijne blogs !
Je vindt de posts hier en tenslotte de zesde en laatste !

Anja was waarschijnljk al met haar gedachten op de komende vakantie gericht. Zoek je nog goede links om gratis films en tv-series te bekijken ? Kom dan zeker eens lezen !


 

Quotes 


Yes, ik las nog eens een boek. Eerlijk, ik was er eerst niet enthousiast over en nog steeds niet. Ik vond dat het heel wat 'opvulling' bevatte' om een methode naar voor te brengen. De 5 seconden regel is echter absoluut wel de moeite en ik pas hem regelmatig toe, werkt iets beter dan mezelf streng toe te spreken ...

 

Buiten categorie
Ondertussen zag ik dat het 3 posts werden, ook al schoten woorden tekor, afscheid van mijn maatje, één van mijn groeigenoten, een goede vriendin. Ik twijfelde om het mee op te nemen in deze nieuwsbrief, het maakt echter deel uit van wie ik ben en wil zijn:
In memoriam
Carpe Diem
Vrouwen kunnen alles ! 

Suggesties en vragen omtrent deze nieuwsbrief worden ten zeerste geapprecieerd. En indien je Digitale Nectar kreeg doorgestuurd van iemand die het zelf graag leest, kan je je hier ook inschrijven en tweewekelijks nieuws van ons ontvangen.
Eén van de vorige edities gemist ? Je kan ze op deze plek terugvinden.

Copyright © 2017 Bijengezoem, All rights reserved.


Wil je het formaat waarin je deze mails ontvangt wijzigen ?
Je kan steeds je profiel aanpassen of je uitschrijven uit deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp