Copy
YADDIKTI 2/2015

 
Eikö viesti näy kunnolla?
Avaa selaimessa

YAD Youth Against Drugs ry:n uutiskirje

Ajankohtaista tietoa YAD ry:n toiminnasta. Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa YADin vapaaehtoistyöstä ja toimintamahdollisuuksista, koulutuksista ja muista menoista. Yaddikti lähetetään kaikille YAD ry:n postituslistan jäsenille.

STREET TEAM

Street Teamissa helmikuun ajan käynnissä olleen skaban voitto meni ansaitusti Street Teamissa TETissäkin olleelle Jokurandomille. Paljosti onnea Jokurandomille ja kiitos kaikille skabaan osallistuneille!

Jyväskylän Humakin opiskelija tekee kevään aikana opparia Street Teamista ja oppariin liittyen avautuu maaliskuun aikana kysely Street Teamin sivuille. Vastaajien kesken arvotaan palkinto, joten muista osallistua!

Street Teamin materiaaleja uudistetaan kevään aikana ja uudet materiaalit pyritään saamaan jakoon striibalaisille toukokuun alussa. Materiaaliuudistuksesta vastaa Soulcarver Media.

Street Teamin kuulumisia voi seurata myös Instagramin puolella Yad_street_team.
 

INFOPISTE- JA FESTARIT

YAD kerää palautetta festarivastaavilta!
Oletko toiminut YAD:n festarivastaavana tai oletko käynyt YAD:n festarivastaavien koulutuksen? Uudistamme koulutusta vastaaville, ja haluaisimme kuulla, mitä SINUN mielestäsi koulutuksessa pitäisi käsitellä? Millaisia taitoja, käytännön asioita, harjoitteita, teoriatietoa jne. vastaava YAD:n festarireissulla tarvitsee? Arvostamme kaikkia kommentteja ja mielipiteitä! Kirjoita palautteesi Sarille sari.auhtola@yad.fi tai fb:ssä Sari Yad 31.3.2015 mennessä.

Festarikoulutukset lähenevät, merkkaa kalenteriin! Infopistekoulutus la-su 16.-17.5. Jyväskylässä ja Infopistevastaavakoulutus la 23.5. Tampereella. Seuraa ilmoittelua!
 

Festariharjoittelijaksi?

Jyväskylän toimistolla on harjoittelijan paikka auki tulevan kesän festarityöhön, eli jos sinulla on mahdollisuus jotain kautta tulla harjoitteluun ja festarityön näkeminen vähän toisesta vinkkelistä kiinnostaa, niin tässä on tilaisuutesi!

Muutama vaatimus: 1. Täysi-ikäisyys. 2. Tunteja tulisi olla käytettävissä mielellään väh. 300h, ja ne tulisi pystyä hajauttamaan pitkin kesää mielellään touko-syyskuulle. Vinkki: jos teet oppilaitoksen harjoitteluna, monesti niihin pystyy tiettyjen kokonaisuuksien lisäksi tekemään lisäopintopisteitä. Meidän puolesta myös muuta kautta toteutuvat harjoittelut sopivat! Lisäksi plussaa on: 1.Yad on sinulle tuttu. 2. Sinulla on ajokortti. Ota yhteyttä sari.auhtola@yad.fi, jos kiinnostuit!


JALKAUTUVA TIIMI

Jalkautuvan tiimin täydennyskoulutus Tampereella 2.-3.5. Ohjelma tarkentuu lähemmin, ideoita ja toiveita saa esittää! Lisätiedot: petra.pohjonen@yad.fi
 
Keskustelu kesän tapahtumista on käynnissä DW-Crew -facebook-ryhmässä. Olethan jo osallistunut?

 

PÄIHDEKASVATUS

Kättä Pidempää -koulutus Kajaanissa la 28.3. Käydään läpi YADilaisen päihdekasvatuksen perusteita ja toiminnallisia päihdekasvatusmenetelmiä. Majoitusmahdollisuus pitkänmatkalaisille. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: petra.pohjonen@yad.fi
 
"Biletohtori" Antti Maunun ilmaiskoulutus suomalaisesta bilekulttuurista ja nuorten alkoholinkäytöstä Tampereen Kumppanuustalo Arttelissa ke 8.4. klo 13-16. Tervetuloa!
 

PAIKALLISTOIMINTA

Kootaan näin vuoden alkuun tiedot ajan tasalle tiimirekisteriin, kerätkää siis paikkarissa kävijöiltä: nimi, sähköposti, puhelinnumero, syntymävuosi, onko YAD:n jäsen, onko ajokorttia ja mitä YAD:n koulutuksia on käynyt. Aina uusien henkilöiden tullessa paikkariin, tiedot olisi jatkossa hyvä kerätä saman tien. Liitämme sähköpostit myös postituslistalle, joten YAD-meiningeistä pysyy siten mukavasti kärryillä! :)
 
Kevään ja kesän aikana on paljon erilaisia nuorten tapahtumia, joihin ilmoittautumiset on nyt käynnissä! Tsekkaa oman paikkakuntasi tilanne ja lähde paikallisosaston kanssa esimerkiksi infopisteilemään tai järjestä joku oma tapahtuma! Suunnitteluapua saat Sarilta! :)
 
Yhteys kaikissa: Facebookissa Sari Yad / maililla sari.auhtola@yad.fi / puhelimitse 050 522 8708

Save the date! Paikkarileiri Jyväskylän seudulla 8.-10.5. Lisätietoja pian! Tiedustelut: ville.nieminen@yad.fi
 

Kiinnostaako huumeet -blogissa:

Kolme vinkkiä projektin juurruttamiseen perustyöhön


09 Maa
YAD:n Dancewise 2 -projekti loppui tammikuussa 2014. Yksi projektin työmuodoista, jalkautuva päihde-ensiaputiimi, siirrettiin osaksi YAD:n perustoimintaa. Miten siirto suoritettiin ja mitä kehitysprojektissa luodun toimintamallin juurruttaminen vaatii? Lue lisää...

YAD kouluttaa:

Kättä pidempää - päihdekasvatuksen menetelmäkoulutus

28.3.2015 @ Kajaani
YAD ry:n järjestämä päihdekasvatuksen menetelmäkoulutus nuorten ja nuorten aikuisten kanssa toimiville 16 vuotta täyttäneille vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Koulutuksen aikana käydään läpi vuorovaikutuksellisen päihdekasvatuksen perusteita ja tutustutaan erilaisiin toiminnallisiin päihdekasvatusmenetelmiin. Lue lisää ja ilmoittaudu!

www.yad.fi
YAD Facebookissa
YAD Twitterissä
yad@yad.fi
Copyright © | 2015 |YAD Youth Against Drugs ry, All rights reserved.

Peru tämän uutiskirjeen tilaus    Päivitä tietosi
 
Email Marketing Powered by Mailchimp