Copy
YADDIKTI 3/2015

 
Eikö viesti näy kunnolla?
Avaa selaimessa

YAD Youth Against Drugs ry:n uutiskirje

Tästä uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa YADin vapaaehtoistyöstä ja toimintamahdollisuuksista, koulutuksista ja muista menoista. Yaddikti lähetetään kaikille YAD ry:n postituslistan jäsenille.

STREET TEAM

Hannan lomaillessa kesäkuusta elokuun loppuun Street Teamin ylläpidosta huolehtii Jassu. Ylläpidon saa kesän ajan kiinni paitsi tietysti Street Teamin sivujen kautta, niin sähköpostilla osoitteella street-team@yad.fi. Street Team rullaa siis lomista huolimatta koko kesän!

Toukokuussa Street Teamissa starttaa megalomaaninen kisa nimeltään #asfalttipolttaa. Osallistumisohjeet ja palkinnot selviävät toukokuun alussa, joten kannattaa seurailla Street Teamin sivuja.

Myös festariaiheisia tehtäviä avautuu kesän ajaksi tehtäväpankkiin. Tänä kesänä Street Teamin tehtävien raportoiminen onnistuu kätevästi puhelimella, vaikka suoraan festareilta tai mökiltä.

 

INFOPISTE- JA FESTARITYÖ

Haluatko YADin matkassa festareille infopistetyöhön?
Jos vastasit kyllä, muista ilmoittautua 11.5. mennessä Jyväskylässä 16.-17.5 järjestettävään Infopistekoulutukseen! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä.

Jos olet jo käynyt Infopistekoulutuksen ja vastuullisemmat tehtävät festareilla kiinnostaa, muista Infopistevastaavakoulutus la 23.5. Tampereella. Ilmoittautumisohjeet täällä.

Infopistekoulutukseen kaipaamme vapaaehtoista kokkaajaa sekä yhtä tai kahta aiemmin festareilla infopistetyössä ollutta kertomaan kokemuksistaan koulutusporukalle. Myös Infopistevastaavakoulutukseen toivomme festarivastaavana toiminutta tyyppiä jakamaan kokemuksiaan tehtävästä. Ilmianna itsesi Sarille.

Kurkista YADin festarityön maailmaan! Raportti viime kesän festareilta, eli Festarityön sosiaalinen tilinpäätös 2014 on nyt kaikkien saatavilla ja luettavissa täällä.


JALKAUTUVA TIIMI

- Jalkautuvan tiimin etkot Tampereella 2.-3.5.
- Kosmos festival 10.-12.7.

PAIKALLISTOIMINTA

Kaikkien YADin paikallisosastojen yhteinen paikkarileiri Toivakan Leirikalliolla 8.-10.5.! Tiedustelut ja ilmoittautuminen: ville.nieminen@yad.fi

Festarikoulutukset (kts.Infopiste- ja festarityö) lähestyvät: tulkaa päivittämään tietoja ja kootkaa vaikka paikkarilaisista porukka mukaan kouluttautumisreissuille Jyväskylään ja Tampereelle!

KESÄLEIRI

YAD järjestää käyttötaustaisille nuorille aikuisille kesäleirin Kris ry:n ja Kajaanin Spartakin kanssa 14.-17.7.2015 (ti-pe) Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä.

Luvassa on kesäleirimeiningin ja hyvän seuran lisäksi harrastusmahdollisuuksia: leirikeskuksen pihapiiristä löytyy pallopeleihin soveltuva kenttä ja kiipeilyseinä. Näiden lisäksi metsät, järvi ja puulämmitteinen rantasauna takaavat, että kaikille osallistujille löytyy mielekästä tekemistä.

Leiri on yadilaisille maksuton. Ilmoittautumiset Susannalle (facebook: Susanna Yad tai email: susanna.karki@yad.fi) 3.6. mennessä. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Kiinnostaako huumeet -blogissa:

Savusaunassa autetaan välttämään kannabikseen liittyviä riskejä!


21 Huh
Kuten otsikko antaa ymmärtää, tämä kirjoitus on suunnattu etenkin kannabista käyttäville lukijoille. YAD haluaa tukea käyttäjiä havaitsemaan, hallitsemaan ja vähentämään käytöstä aiheutuvia haittoja. Tämä edellyttää monipuolista näkemystä... Lue lisää...

YAD kouluttaa:

Infopistekoulutus

16.-17.5.2015 @ Jyväskylä
Infopistekoulutus antaa valmiudet YAD:n infopistetyöhön festareilla ja muissa tapahtumissa ympäri vuoden. Saat tietoa huumeista, ehkäisevästä huumetyöstä ja infopistetyöstä sekä eväitä huumekeskusteluun. Koulutus on suunnattu 13–35-vuotiaille, festarityöhön voi osallistua täytettyään 16 vuotta. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet.

www.yad.fi
YAD Facebookissa
YAD Twitterissä
yad@yad.fi
Copyright © | 2015 |YAD Youth Against Drugs ry, All rights reserved.

Peru tämän uutiskirjeen tilaus    Päivitä tietosi
 
Email Marketing Powered by Mailchimp