Copy
YADDIKTI 1/2015

 
Eikö viesti näy kunnolla?
Avaa selaimessa

YAD Youth Against Drugs ry:n uutiskirje

Ajankohtaista tietoa YAD ry:n toiminnasta. Nyt ensimmäistä kertaa ilmestyvä Yaddikti korvaa aiemmin sähköpostitse ilmestyneen YAD-Tiimitiedotteen. Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa YADin vapaaehtoistyöstä ja toimintamahdollisuuksista, koulutuksista ja muista menoista. Yaddikti lähetetään kaikille YAD ry:n postituslistan jäsenille.

STREET TEAM

Street Teamin uudet nettisivut ovat nyt valmiit! Uudet sivut tuovat mukanaan paitsi uuden ilmeen myös uusia toiminnallisuuksia. Käy tsekkaamassa sivut osoitteessa www.yad.fi/streetteam!

Street Teamin jouluisessa skabassa arpaonni suosi seuraavia tiimiläisiä: agzuu, JesseNasse, Shatarnad ja eetuzu. Onnea voittajille ja kiitos kaikille skabaan osallistuneille.
 

INFOPISTE- JA FESTARIT

Kesän festarit lähestyvät ja vuorovaikutustilanteet odottavat - tule harjaannuttamaan taitojasi VuorovaikutusWorkshopiin la 21.2. Jyväskylään!

Mille festareille haluaisit YADin tänä kesänä? Ehdotuksia voi heitellä Sarille.

 

JALKAUTUVA ENSIAPUTIIMI

Ajankohtakyselyä kevään koulutuksesta laitetaan tiimiläisille helmikuun aikana, pysykää linjoilla!
 

PÄIHDEKASVATUS

Kevään Kättä Pidempää -koulutusta on suunniteltu tälle keväälle maaliskuulle, ja koulutuspaikkakunnaksi yritetään saada Kajaani! Lisätietoja heti kun päivät ja muut on lukittu, seuraa YAD ry:n facebook-ryhmää ja yad.fi-sivuja. Koulutuksesta vastaa petra.pohjonen@yad.fi
 
Uusia menetelmäkortteja on testattu syksyn ajan, ja tänä vuonna saadaan todennäköisesti kortit painoon ja käyttöön. Lisätietoja myös tästä heti, kun kerrottavaa on. 
 
Kokemusasiantuntijuusprojekti Expan toinen ja kolmas kokemusasiantuntijaerä valmistuivat! Kokemusasiantuntijakoulutuksen käyneitä on nyt Tampereella 8 ja Jyväskylässä 7, joten näissä kaupungeissa on käytössä kokemusasiantuntijareserviä Ränni-päihdekasvatustuokioiden toteuttamiseen peruskoulun päättäneille nuorille aikuisille. Kysy lisää juuso.armila@yad.fi , susanna.karki@yad.fi (Tampere) tai sari.auhtola@yad.fi (Jyväskylä).
 

PAIKALLISTOIMINTA

Paikallisosastojen yhdyshenkilöt: Paikallisosastojen toimintakertomukset vuodelta 2014 ja toimintasuunnitelmat vuodelle 2015 on lähetetty teille joulukuussa Webropolin kautta täytettäviksi. Niiden deadline on 31.1. Tsekatkaa myös oman kaupunkinne rahoitushakemusten jättöpäivämäärät, mikäli rahaa haette. Monessa paikassa päivämäärät sijoittuvat alkuvuoteen. Muistattehan ottaa yhteyttä Sariin mikäli tarvitsette apua/haluatte keskustella näistä.

Markkinoinnissa kannattaa hyödyntää YAD:n nettisivuja ja facebookia! Ilmoittakaa noihin haluamistanne paikallisosastonne kokouksista ja tapahtumista Saaralle: saara.mansikka-aho@yad.fi
 
Päihdelinkin Savusaunassa vietetään ensi viikolla terveysteemaviikkoa!

Mitä sinä haluaisit kysyä päihdelääkäriltä kannabiksesta?


Asiantuntijavieraana kysymyksiin on vastaamassa A-klinikkasäätiön ylilääkäri Kaarlo Simojoki. Kysymyksiisi ovat vastailemassa myös YAD ry:n koulutetut vertaisohjaajat. Teemaan liittyviä kysymyksiä voit jättää ennakkoon TÄÄLLÄ.

Kiinnostaako huumeet -blogissa:

Haastatko haasteen?

08 Tam
Tammikuussa aloittamani 100 päivää ilman viinaa -haaste on herättänyt vastustusta. Mikäli muilta kysytään, on kyseessä nautinnosta kieltäytyminen, täysin hyödytön itsensä kidutus, sekä tietysti täysin ansiotonta sädekehän kiillottelua.
Lue lisää...

YAD kouluttaa:

21.2.2015 @ Jkl

VuorovaikutusWorkshop

Toiminnallinen ja osallistava koulutuspäivä, jonka aikana osallistujat saavat erilaisten harjoitteiden kautta työkaluja vuorovaikutukseen, positiiviseen kohtaamiseen...
Lue lisää ja ilmoittaudu!

www.yad.fi
YAD Facebookissa
YAD Twitterissä
yad@yad.fi
Copyright © | 2015 |YAD Youth Against Drugs ry, All rights reserved.

Peru tämän uutiskirjeen tilaus    Päivitä tietosi
 
Email Marketing Powered by Mailchimp