Copy
Newsletter jan 2016
View this email in your browser

Godt nytår til jer alle


2016 bliver et anderledes og spændende år for os i Keramik & Glasværkstedet.
 

Lise og Rebecca er gået på barsel og er væk i hele 2016. Til gengæld har vi været så heldige at få Alikka og Claydies med i butikken. Det betyder, at der vil være helt nye og anderledes ting på hylderne, bla. glasøjne og kunstige tænder fra Claydies´ udstilling "This is not a joke". Deres kendte Grøftekantsvase "Grass", som Normann Copenhagen i nogle år har produceret og solgt, har Claydies igen taget i egne hænder, og nu laver de den selv på deres eget værksted. I butikken er der også dele fra serien "True feelings" i håndmodelleret porcelæn og de fine håndmalede "Sophie" kopper.

Claydies består af Tine Broksø og Karen Kjældgård-Larsen. De er kendt for deres finurlige tilgang til kunsthåndværk, f.eks. var deres første store udstilling et modeshow, hvor de gik catwalk med frisureformede skåle på hovedet. 

Alikka Garder Pedersen har i mange år eksperimenteret med porcelæn og lys, hvor hun leger med porcelænets gennemskinnelighed. I butikken viser hun lysobjekter til både elektrisk og levende lys, og desuden tilfører hun også nye brugsting til butikkens hylder i form af en høj glaseret porcelænsvase og kompottallerkener i groft, mørkt stentøj med unikke flerlags glasurer. 


Se mere om Alikka og Claydies på vores hjemmeside: http://www.keramikogglasvaerkstedet.dk

Vi holder en velkomstreception for dem i starten af marts, men den officielle invitation kommer først i næste nyhedsbrev
 

Et andet nyt tiltag i butikken er, at vi ikke længere vil sælge 2. sortering til daglig, men i stedet samle sammen til flere udsalgsarrangementer i løbet af året. Det første arrangement bliver i starten af maj,
 -der kommer et nyhedsbrev med invitation senere.

Vi er kommet på Instagram, så hvis I har lyst til at følge med i vores dagligdag og se billeder fra vores værksteder rundt omkring i byen, hedder vi: keramik_glasværkstedet.


Vi glæder os til at se jer, og vise alt det nye.

De bedste hilsner

Keramik & Glasværkstedet

 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Keramik & Glasværkstedet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp