Copy
Banner
Share
Tweet
Forward
Share

Nieuwsbrief maart 2017


Beste lezers,
 
We starten deze nieuwsbrief met 'in de spotlight': BMW E9 3.0 CSL die sinds enkele weken deel uitmaakt van de collectie. Daarnaast staan de komende festivals centraal die bij Classic Park op de agenda staan.

Bijzonder is het Youngtimer Festival dat plaatsvindt op zondag 7 mei en in het teken van 'TV Series & Movie Cars' staat. Op zondag 26 maart organiseren wij voor de vierde keer het festival Park Porsche, dit belooft wederom een mooi en drukbezocht festival te worden. Ook de Particuliere Verkoop keert weer terug op zondag 2 april.Tevens blikken wij terug op de eerste editie van 'RaceCarEvent' van 5 maart jongstleden.
In de spotlight: BMW E9 3.0 CSL
BMW E9 3.0 CSL

Deze door Classic Park aangeboden BMW 3.0 CSL is geproduceerd op 06-11-1972 en uitgeleverd op 10-11-1972 aan de BMW dealer van Zurich-Dielsdorf in Zwitserland. De eerste eigenaar heeft de auto op 01-02-1973 in ontvangst genomen (eerste registratie).

De auto wordt geleverd met een BMW certificaat dat aangeeft dat het hier om een originele CSL gaat die voorzien is van de originele motor. Het chassisnummer begint uiteraard ook met 2275. Deze CSL is origineel geleverd met het City Package.

De auto is in 1997 naar Nederland gekomen waarna de auto deels gerestaureerd is. In 2001 heeft de huidige eigenaar de auto gekocht. Hij besloot na enige tijd met de CSL gereden te hebben de auto echt te restaureren. In 2007 werd hiermee gestart en de restauratie zou pas, vanwege onder andere de verkrijgbaarheid van de specifieke en zeldzame CSL onderdelen, in 2016 klaar zijn. De auto is minutieus gerestaureerd en alleen met originele onderdelen opgebouwd. 

Het resultaat is een CSL met een kwaliteit die zijn gelijke niet kent. Onderkant, motorruimte, interieur en exterieur: Het verkeert simpelweg allemaal in nieuwstaat.

Lees meer
BMW E9 3.0 CSL
BMW E9 3.0 CSL
BMW E9 3.0 CSL
BMW E9 3.0 CSL
Nieuw in de collectie 
BMW Z8 Alpina Roadster V8
Rolls-Royce New Silver Spur
Bekijk alle auto's
Mercedes-Benz 220 S Cabriolet

Klant event, congres, vergadering, jubilea, personeelsfeest, productintroducties, teambuilding, bruiloften. 

Classic Park groeit! Steeds meer bedrijven en particulieren weten de weg naar Classic Park te vinden voor hospitality en events. De afgelopen maanden hebben wij er hard aan gewerkt om kwalitatief hoogstaande events en meetings te organiseren. Enkele grote namen hebben inmiddels bevestigd ook dit jaar weer terug te keren naar Classic Park.

Wist u dat onze two-tone zaal onlangs voorzien is van een nieuwe 'laklaag' en kroonluchters om de zaal meer cachet te geven? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend de zaal en onze andere ruimtes te bekijken. Ons dames team staat voor u klaar!

Interesse in het verzorgen van een evenement bij Classic Park? Neem dan contact op via 0411 - 60 50 00 of info@classicparkevents.nl.

Foto v.l.n.r.: Evie Monten (horeca), Charlotte Becker (eventmanager) en Milou van den Oever (assistent eventmanager).

Terugblik: RaceCarEvent

RaceCarEvent

Op zondag 5 maart vond de eerste editie van RaceCarEvent bij Classic Park plaats. Ondanks de slechte weersvoorspellingen scheen s'ochtends het zonnetje en was het een heerlijke dag voor het hele gezin! Slotracen, Dakar trucks, NASCAR, RC-Racen, driften, racen in een simulator en nog veel meer! Een dag vol beleving in het teken van raceauto's in de breedste zin van het woord. Door de aanwezigheid van ruim 600 bezoekers kijken wij terug op een zeer geslaagd festival.   

RaceCarEvent

Zondag 2 april: Particuliere Verkoop

Particuliere Verkoop

Op zondag 2 april staat de derde editie van de Particuliere Verkoop op de agenda. Vaak krijgen wij bij Classic Park klassiekers aangeboden die voor ons niet interessant zijn. De auto is niet mooi genoeg, of mooi maar voor ons niet courant, of de koper heeft een voor ons te hoge vraagprijs in gedachten. De verkoper gaat teleurgesteld huiswaarts. Ook wij zijn niet blij, want wij willen de verkoper helpen. Dat is op dat moment voor ons niet haalbaar. Tijd om oude tijden te laten herleven! Tijdens de Particuliere Verkoop kunt u uw klassieker te koop aanbieden op het terrein van Classic Park.

Particuliere verkoop
Particuliere Verkoop
Particuliere Verkoop
Voorwaarden & details

Zondag 9 april: American Day

Particuliere Verkoop

Op zondag 9 april 2017 vindt het evenement 'American Day' voor de vierde  keer plaats bij Classic Park. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals. Tijdens 'American Day' staan zowel klassieke als moderne Amerikaanse automobielen centraal. Daarnaast is er een 'special display' die geheel in het teken van 'muscle cars' staat! 

Door de aanwezigheid van diverse standhouders, live muziek en traditionele gerechten is Classic Park op 9 april in Amerikaanse sferen.

Het is echter niet alleen Amerikaans wat er 'blinkt'. SupercartourNL zal in de middag met ongeveer 70 Supercars een bezoek aan Classic Park brengen. De auto's zullen op een afgezet gedeelte tentoongesteld worden.

Van Ferrari's, Lamborghini's, Mercedessen en Porsches tot een Polaris Slingshot. In combinatie met de 'muscle cars' display en diverse andere Amerikaanse automobielen wordt het een dag voor de 'echte' petrolheads!   

Mocht u niet beschikken over een Amerikaanse auto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. 

Particuliere verkoop
Lees meer

Agenda 2017

Agenda 2017

Classic Park Shop - nog steeds sale!

Er zijn nog diverse artikelen in de sale te koop! Zowel in onze winkel in Boxtel, als online via onze webshop kun je nu nog mooie artikelen scoren voor erg aantrekkelijke prijzen. Ben er dus snel bij! http://shop.classicpark.nl/sale.html.

De nieuwe collectie van Claudio Ferrici en Bulaggi damestassen is nu te koop in de winkel! De nieuwe collectie van o.a. State of Art en Grand Prix Originals verwachten wij eind maart / begin april binnen te krijgen. 
Webshop: http://shop.classicpark.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/ClassicParkShop/

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

Algemeen: info@classicpark.nl
In- en verkoop: www.classicpark.com
Zakelijke Events: www.classicpark.nl 
Eerstvolgende festivals 2017
Klik hier om Classic Park te liken op Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2017 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences