Copy
Banner
Share
Tweet
Forward
Share

Nieuwsbrief januari 2017


In deze eerste nieuwsbrief van 2017 starten wij met 'in de spotlight' de Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster. De Isotta kwam rond de jaarwisseling binnen en viel in Maastricht al meteen in de prijzen. Verder vragen wij uw aandacht voor het festival 'RaceCarEvent' op zondag 5 maart 2017 en kijken wij met trots terug op een tweetal zeer geslaagde business events. De nieuwsbrief sluiten wij af met de sales actie van onze shop.
In de spotlight: Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster
Isotta Fraschini automobielen zijn zeldzaam. Deze prachtig gelijnde Isotta Fraschini kan in de categorie zeldzaam wel “uiterst zeldzaam” worden genoemd. Er zijn maar twee auto’s in deze uitvoering gemaakt en deze zijn beide met de hand gemaakt door carrosseriemaker Castagna uit Milaan. Toen de auto gereed was werd hij tentoongesteld op een tentoonstelling in hotel Commodore in New York in 1929. Vanwege de tentoonstelling in dit hotel krijgt de auto de naam Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna “Commodore” Roadster. De toenmalige aanschafprijs moet astronomisch geweest zijn, de auto was duurder dan een Rolls-Royce of een Model J Duesenberg. 

De auto is in handen geweest van beroemde collectioneurs zoals de heren Harrah in Reno, Nevada en Seydoux in Frankrijk. 

De heer Michel Seydoux was filmproducer en oudoom van SPECTRE Bond Girl Léa Seydoux. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat deze Isotta Fraschini in 1979 te zien is in de James Bond film Moonraker. Zoals op de gepersonaliseerde kentekenplaat 1 DRAX in de film is te zien is de auto eigendom van de boef Hugo Drax, de auto staat voor zijn kasteel geparkeerd.
Lees meer
Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster
Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster
Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster
Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster
Nieuw in de collectie 
Alfa Romeo 1900 CSS
Lamborghini Countach
Singer
Lamborghini Diablo
Bekijk alle auto's

Terugblik: 'NVM Makelaars nieuwjaarsreceptie' 

Categorie
Receptie
 
Over dit project
Aantal gasten: 60

Aan NVM Makelaars de eer om de aftrap te geven voor de vele Business Events die in 2017 weer georganiseerd gaan worden bij Classic Park. Op donderdag 5 januari waren zij namelijk bij Classic Park te gast voor een geslaagde nieuwjaarsreceptie.
 
Zoals bij een nieuwjaarsreceptie hoort werden zij uiteraard feestelijk ontvangen in de Miglia Lounge met een glaasje Prosecco om te proosten op een succesvol 2017. Aansluitend brachten de gasten een bezoekje aan het museum.

Nadat iedereen vol enthousiasme over de prachtige auto’s in het museum weer terugkeerde naar de Miglia Lounge werd de avond afgesloten met een borrel, waarbij diverse luxe warme en koude borrel bites geserveerd werden.
 
Kortom: een gezellige avond voor NVM Makelaars en een succesvolle start van het Event jaar voor Classic Park!

Terugblik: 'Iveco'

Categorie
Kickoff
 
Over dit project
Aantal gasten: 100

Op dinsdag 10 januari mocht het Classic Park Events team een kickoff faciliteren voor IVECO, een producent van o.a. vrachtwagens en bij het grote publiek ook wel bekend door Dakar rally winnaar Gerard de Rooy.
 
Bij Classic Park werden net na het middaguur ongeveer 100 gasten hartelijk ontvangen met een drankje en een zoete versnapering. Na het serieuzere plenaire gedeelte in onze Two Tone zaal was het tijd voor enkele ontspannende teambuildingsactiviteiten.
De groep werd opgedeeld waarna iedereen afwisselend zijn of haar kunsten kon vertonen op een SEGWAY en met het besturen van een DRONE. Ook het bezoek aan het museum werd zeer gewaardeerd door alle aanwezige voertuigliefhebbers!
 
Na al die inspanningen was er natuurlijk ook aandacht voor de innerlijke mens. Met een heerlijk Italiaans dinerbuffet werd de dag culinair en voldaan afgesloten!

Zondag 5 maart: RaceCarEvent

Youngtimer Festival

Op zondag 5 maart 2017 staat voor de eerste keer het festival RaceCarEvent op het programma. Op deze interactieve beurs voor het gehele gezin zal alles in het teken staan van autosport, in de breedste zin van het woord. RaceCarEvent is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type raceauto, klassiek, modern of exclusief. Bent u nog aan het sparen voor een raceauto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Tijdens RaceCarEvent is er meer te zien en beleven dan alleen raceauto's. Het festival wordt muzikaal omlijst met live muziek, er zijn stands aanwezig met lifestyle artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. Daarnaast zijn er diverse randactiviteiten zoals een racesimulator, slotracebaan, Formule 1 auto (exacte kopie) en een circuit voor RC auto's. Tevens zal er een mystery guest aanwezig zijn! 

De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van raceauto's en race gerelateerde zaken zal staan. 

F1
Toyota Celica
Bezoek de website

Agenda 2017

Agenda 2017

Classic Park Shop - sale actie!

De SALE heeft ook weer in de shop van Classic Park toegeslagen! Dit is daarom je kans om die leuke polo of dat mooie overhemd voor een fijn prijsje te scoren zodat je het komende autoseizoen er weer helemaal in stijl bij loopt. En dames, die prachtige tas daar kun je nu ook geen nee meer tegen zeggen. Verschillende tassen van Claudio Ferrici en Bulaggi zijn namelijk scherp geprijsd!
 
En hoewel het buiten nog niet zo voelt, is het voorjaar toch ook alweer in aantocht in de shop. Langzaamaan komen namelijk de eerste nieuwe collecties voor komend seizoen binnen. Houd daarom onze webshop en de Facebookpagina regelmatig in de gaten of kom gezellig langs in Boxtel om deze producten in het echt te kunnen bewonderen!

Webshop: http://shop.classicpark.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/ClassicParkShop/

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

Algemeen: info@classicpark.nl
In- en verkoop: www.classicpark.com
Zakelijke Events: www.classicpark.nl 
Eerstvolgende festivals 2017
Klik hier om Classic Park te liken op Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2017 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences