Copy
Your text caption goes here. You can change the position of the caption and set styles in the block’s settings tab.
Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0) 411 - 60 50 00

info@classicpark.nl
 

PUUR Park Porsche SPECIAL


Aanstaande zondag 18 oktober vindt  het evenement ´PUUR Park Porsche´ plaats bij Classic Park. Het evenement wordt georganiseerd door Classic Park in samenwerking met PUUR Porsche Magazine. Zondag belooft een mooie dag te worden, geen regen! Ideaal weer om uw Porsche uit te laten.

PUUR Park Porsche is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van luchtgekoelde Porsches! Op de locatie van Classic Park zal het genieten worden van vele Porsches in alle uitvoeringen! Kaarten voor Puur Park Porsche zijn hier verkrijgbaar!

Op Facebook kunt u hier aangeven of u aanwezig bent bij Puur Park Porsche aanstaande 18 oktober bij Classic Park. 

 

Porsche 356B Carrera GTL Abarth op PUUR Park Porsche


Onder de getoonde Porsches bevinden zich zeer exclusieve exemplaren. Absolute eye-catcher is de Porsche 356B Carrera Abarth GTL, die normaliter één keer per jaar daglicht ziet. Wij zijn er dan ook trots op dat PUUR Park Porsche de eer heeft om deze zeldzame auto te mogen verwelkomen! Onderstaande foto is van een soortgelijke Porsche 356B Carrera GTL Abarth.

Bijzondere Porsches op PUUR Park Porsche


Op PUUR Park Porsche zullen – naast de hierboven aangekondigde Porsche 356B Carrera GTL Abarth -  nog meer bijzondere Porsches te zien zijn, waaronder de Beutler op onderstaande foto! Verder o.a. de Porsche 901, de B32 Bus, 964 RS, 2.7 RS, 993 RS en veel meer!  In de eventhal zullen ook diverse Porsche specialisten hun werk tonen.

Winnaars aanwezig!


De 5 winnaars van de reportage in de Classic Edition van Puur Porsche magazine, uitgekomen in week 42 dit jaar, zijn mét hun paradepaardjes aanwezig op PUUR Park Porsche. De vijf wonnen met hun auto een reportage in PUUR Porsche Magazine en maken tijdens PUUR Park Porsche bovendien kans op een 360 graden foto van het bedrijf XYZ-imaging. We zorgen voor een opvallende plaats zodat u ze zeker gaat zien! Een voorproefje vind je alvast hier.

Veel Porsches verwacht!


Vanwege de te verwachten drukte bij de ingang raden we iedereen aan om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen. Kaarten kosten slechts € 5,-  voor Porsche rijders inclusief foto, toegang tot het museum en parkeren! Klik hier om kaarten te bestellen!

Zeldzame 901 te zien op PUUR Park Porsche!


Vol trots kunnen we melden dat deze bijzondere en zeldzame Porsche 901 te zien zal zijn tijdens PUUR Park Porsche. Van de 901’s zijn er echt maar een handjevol en die met matching numbers zijn al helemaal uniek. De auto is gekocht door Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland en hij toont hem graag aan onze bezoekers!

Brede invulling PUUR Park Porsche

Tijdens PUUR Park Porsche zal er meer te zien zijn dan alleen Porsches bolides. Standhouders vullen hun stands met schaalmodellen, gadgets, folders, boeken en automobilia, waartussen het heerlijk snuffelen is. Voorts is voorzien in een gezamenlijke parkeerplaats voor leden van de Klassieke 911 & 912 Club Nederland, die daar een Cars & Coffee zal verzorgen. 

In het restaurant Miglia Lounge kunt u, terwijl u luistert naar live muziek, heerlijke versnaperingen nuttigen.


Op zeer korte termijn wordt ook meer bekend over de andere bijzondere Porsches die aanwezig zullen zijn. Houd daarvoor de Facebook pagina van PUUR Park Porsche in de gaten!

Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2015 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences