Copy
Share
Tweet
Forward
Share
Nieuwsbrief december 2020

Beste lezer,
 
Het is even stil geweest, maar dat wil niet zeggen dat we hebben stilgezeten. Integendeel: Classic Park was voortdurend in beweging en sluit dit bizarre jaar 2020 af met succesvolle autoverkopen.
 
Natuurlijk hebben wij, net als vele andere bedrijven, het een en ander moeten incasseren: afgelasting van evenementen en de sluiting van onze horeca en het museum. Het goede nieuws is echter dat de autoverkoop doorging. De klassieke auto bleek bij uitstek geschikt voor een individueel dagje uit of een korte vakantie in eigen land, iets waar dit jaar toch een groot aantal mensen voor koos. Covid-19 maakte dat Classic Park meer auto’s via het internet verkocht. Wij zijn trots op het vertrouwen dat de internetkoper in ons stelt!
 
Naast verkopen, slagen wij er in om onze collectie op peil te houden. Belangrijk om te weten: Classic Park is, met inachtneming van de Covid-19-maatregelen, ‘open for business’. We zijn en blijven bereikbaar via telefoon, mail en eventueel via een videoverbinding.
 
Wij hopen u volgend jaar, zodra dat weer mogelijk is, in goede gezondheid te mogen verwelkomen. Voor nu wensen we u en de uwen, ondanks de omstandigheden, fijne kerstdagen en een goed en gezond 2021!
Door succesvolle verkopen in de voorbije maanden is Classic Park op zoek naar mooie en vooral kwalitatief hoogstaande automobielen. Heeft u zelf een mooie klassieker of exclusieve auto in bezit en denkt u erover na deze te verkopen dan bent u bij Classic Park aan het juiste adres. De professionals van Classic Park verkopen graag de auto voor u op consignatiebasis. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via 0411 - 60 50 00 of vul het formulier in.
In the spotlight: Ferrari Mondial 3.2 QV Cabriolet

Slechts 23.500 (aantoonbare) kilometers heeft deze handgeschakelde Ferrari Mondial 3.2 Quattrovalvole Cabriolet uit 1986 op de teller staan. De in de mooie en bijzondere kleur Prugna met Magnolia interieur uitgevoerde Ferrari verkeert in een buitengewoon goede staat; recent zijn de – vrij prijzige – banden nog vervangen. De 3,2 liter dwarsgeplaatste V8-middenmotor van 270 pk, met vier kleppen per cilinder, is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze cabrioletversie is zeldzaam met slechts rond de 800 geproduceerde exemplaren.

Enige jaren geleden is de Mondial op Belgisch kenteken gezet, maar hij is nieuw geleverd in Zwitserland. Uit Zwitserland afkomstige auto’s zijn vaak goed onderhouden, hebben veelal weinig kilometers en zijn goed gedocumenteerd. Deze Ferrari is daarop geen uitzondering. De documentatie bevat onder meer het ‘Abgaswartungsdokument’, een onderhoudsboekje, verschillende rekeningen en de bevestiging van de kilometerstanden.

Klik hier voor meer informatie
Nieuw in de collectie
Onderstaand vindt u een selectie van nieuw binnengekomen auto's. Klik voor meer informatie op de afbeelding.
Klik hier voor een volledig overzicht van onze huidige collectie

Successfully sold

InterClassics Maastricht 2021

De 28ste editie van InterClassics Maastricht, die van 14 tot en met 17 januari 2021 zou plaatsvinden in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 24 tot en met 27 juni 2021. Wij zullen daar aanwezig zijn als standhouder. 

Zakelijke en particuliere evenementen

Zoals onze collega horeca bedrijven gesloten zijn is het ook bij ons stil in de Miglia Lounge en congresruimten. In 2020 zijn er nauwelijks activiteiten geweest. De huidige lock down is afgekondigd tot 19 januari 2021. Het vaccineren in Nederland start 8 januari. Het zal maanden vragen om voldoende mensen te beschermen. Onze verwachting is dat de overheid met carnaval en koud weer in aantocht gekoppeld aan een lage vaccinatiegraad geen risico’s gaat nemen. De horeca zal voorlopig wel dicht blijven.

Alleen daghoreca is onvoldoende basis om de Miglia Lounge te openen. Wij moeten het vooral hebben van zakelijke evenementen, congressen en autofestivals. Naar verwachting kunnen eerst vanaf mei, er is dan voldoende vaccinatiegraad en mooi weer, grootschalige activiteiten georganiseerd worden. Wij gaan graag het gesprek aan met event organisatoren om te zien wat wij over enkele maanden kunnen betekenen!

De Miglia Lounge houden wij gesloten tot medio april 2021. Mocht onze horeca eerder of later open gaan, dan laten wij het u weten. Het museum zal openen vanaf het moment dat dit opnieuw is toegestaan. Wij hopen u snel te mogen begroeten!


Horeca Team Classic Park 

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

Algemeen: info@classicpark.nl
In- en verkoop: www.classicpark.com
Zakelijke Events: www.classicpark.nl 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2020 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Klik hier om Classic Park te liken op Facebook