Copy
Banner
Share
Tweet
Forward
Share

Nieuwsbrief november 2016


Beste lezers,
 
In deze nieuwsbrief staat de Ferrari 550 Barchetta Pininfarina in de spotlight en vragen wij aandacht voor de eerste Classic Park toertocht; de 'Groene Woud Tocht' op zondag 27 november 2016. Ook presenteren wij de nieuwe festivalagenda van 2017 en blikken wij terug op gehouden events.

Daarnaast vragen wij uw aandacht voor diverse interessante auto’s, die nieuw in onze collectie zijn gekomen, van onder andere de merken TVR, Ford, Auburn, Ferrari, Mercedes-Benz en MG.
Nieuw in de collectie 
Auburn 12-161 Convertible coupe
Mercedes Benz 230 SL Pagode
TVR Chimaera 4.0
Ford Model A
Ferrari Challenge Stradale
MG TD
In the spotlight: Ferrari 550 Barchetta Pininfarina
Ferrari 550 Barchetta Pininfarina
Ferrari 550 Barchetta Pininfarina
Ferrari 550 Barchetta Pininfarina

Met veel genoegen bieden wij deze unieke 550 Barchetta aan. De auto is uitgevoerd in de historische kleur Giallo Modena, gecombineerd met een smetteloos Blu Scuro lederen interieur. Het betreft productienummer 280 uit een serie van slechts 448 exemplaren. Destijds is de auto op 11 november 2001 afgeleverd door Ferrari Dealer Eberlein aan een verzamelaar die de auto eerst in 2004 op kenteken liet zetten. 

In 2014 werd de auto toegevoegd aan de verzameling van een Nederlandse collectioneur, die de auto minutieus heeft laten controleren en al het noodzakelijke onderhoud heeft laten uitvoeren. Tegelijkertijd is de Ferrari Classiche Keuring uitgevoerd, op 12 mei 2015 is het certificaat verstrekt. Dit certificaat onderstreept de authenticiteit. Deze supercar verkeert in nieuwstaat en alle originele documenten, manuals, certificaten en onderhoudsboekjes zijn aanwezig, alsmede de helmen, acculader en soft top. 

De soft top van deze 550 Barchetta is overigens zeer bijzonder. Met de standaard soft top kan slechts 80 km/u gereden worden, een soort thuiskomer onder de daken dus... De eerste eigenaar heeft daarom gekozen voor de optionele soft top waarmee maximaal 210 km/u gereden kan worden. Dit dak werd volledig op maat van de auto gemaakt en kostte destijds € 10.500,- extra. Deze soft tops zijn zelden geleverd en maakt deze Ferrari nog exclusiever.

De Barchetta heeft slechts 27.000 km gereden. Een absolute buitenkans voor de liefhebber die de exclusiviteit en kwaliteit van dit goed gedocumenteerde exemplaar weet te waarderen!

Bekijk de Ferrari 550 Barchetta Pininfarina

Terugblik: 'Het doek ging eraf bij Peugeot'

Categorie
Introductie Peugeot 3008 door Peugeot dealer Nefkens 
 
Over dit project
Aantal gasten: 600

Op 20 oktober kwamen Peugeot liefhebbers uit de regio vol verwachting naar Classic Park… Het allernieuwste model, de Peugeot 3008, werd hier namelijk geïntroduceerd!

De zakelijke relaties waren de gelukkigen die het nieuwe paradepaardje als eerste konden bewonderen. Onder het genot van een glaasje prosecco en een luxe walking dinner werden alle nieuwste snufjes met veel plezier getoond.

’s Avonds stroomde Classic Park vol met particuliere klanten van Nefkens. Ook zij werden feestelijk ontvangen met een glaasje prosecco waarna ze een kijkje konden nemen in het museum. Hoogtepunt van de avond was de onthulling van de Peugeot 3008. 

De introductie van de Peugeot 3008 vond plaats in onze feestelijk aangeklede Eventruimte ‘Two Tone’. De klanten reden er uiteindelijk nog net niet mee naar huis, maar dat de Peugeot 3008 in de smaak valt is wel duidelijk!

Classic Park: Groene Woud Tocht

Op zondag 27 november organiseert Classic Park voor de eerste keer de ‘Classic Park Groene Woud Tocht’. Deze tocht staat open voor elk type auto, zowel klassieke als moderne auto’s zijn van harte welkom!.

De Classic Park Groene Woud Tocht voert u door de schitterende omgeving van Het Groene Woud. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom bij Classic Park voor een lekkere kop koffie of thee en een stuk appeltaart. Na ontvangst kunt u op eigen initiatief het museum bezoeken en genieten van diverse klassiekers, youngtimers en supercars.

Vanaf 10.30 uur kunt u het routeboek ophalen en starten met de ‘Groene Woud Tocht’. De rit van ongeveer 100 kilometer gaat u rijden via het bolletje-pijltje systeem. Tijdens en na de rit zullen er een aantal opdrachten plaatsvinden. De equipe met de meest behaalde punten bij de opdrachten zal deze eerste Groene Woud Tocht op zijn of haar naam schrijven.

Omstreeks 17.00 uur zullen de eerste deelnemers bij Classic Park arriveren. Daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden in restaurant ‘Miglia Lounge’ met aansluitend een lekker winters buffet.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 50,00 per persoon inclusief ontvangst met koffie / thee en appelgebak, toertocht met opdrachten en een winters buffet met bier, fris en wijn (twee uur). Drankjes tijdens de rit en een eventuele lunch onderweg zijn voor eigen rekening.

Bestel ticket(s)

Terugblik: SuperCars & Classics


Op zondag 16 oktober 2016 vond de eerste editie van SuperCars & Classics bij Classic Park plaats. Het was een heerlijke dag met schitterende supercars en klassiekers! Door de aanwezigheid van meer dan 2.000 bezoekers kijken wij terug op een zeer geslaagd festival.   
SuperCars & Classics 16 oktober 2016.
Voorlopige agenda 2017

Ook in 2017 bruist het weer bij Classic Park. Met veel genoegen presenteren wij u de festivalagenda van 2017. Nieuw in 2017 zijn o.a. het RaceCarEvent, Cars & Lifestyle, German Cars en Auto Motor Classic Day. Natuurlijk keren er ook weer een aantal vertrouwde festivals terug zoals Concorso Italiano, Puur.Park Porsche, SuperCars & Classics en Best of British. Kijk voor de actuele agenda op http://www.classicpark.nl/festivals. 
Festivals 2017

Classic Park Shop: Kerst / Sinterklaas actie!

De herfst is weer aangebroken en de feestdagen staan weer voor de deur. Classic Park heeft speciaal voor u een aantal artikelen geselecteerd die erg leuk zijn om met kerst of sinterklaas cadeau te geven. Deze artikelen zijn ook verkrijgbaar via de webshop! 

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.   
Actie
Actie
Webshop: http://shop.classicpark.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/ClassicParkShop/

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

Algemeen: info@classicpark.nl
In- en verkoop: www.classicpark.com
Zakelijke Events: www.classicpark.nl 
Klik hier om Classic Park te liken op Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2016 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences