Copy
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Nieuwsbrief december 2015


Beste lezers,
 
In deze nieuwsbrief staat in de spotlight de Bentley Derby 4.25 Litre Sports Saloon by Park Ward. Er zijn prachtige foto's van onze gasten in kerstsfeer bij Classic Park. Wij presenteren u de 'Festivalagenda 2016' en tonen beelden van de restauratie van de Rolls-Royce Silver Cloud II dhc. Als afsluiting aandacht voor de cadeaupakketjes van onze shop.

In de spotlight - Bentley Derby 4.25 Litre Sports Saloon by Park Ward 


Classic Park heeft altijd bijzondere Bentleys in de collectie. Zo ook deze Derby Sports Saloon van het bouwjaar 1938.

In september 1933, kort na het overlijden van Henry Royce, werd de Bentley 3,5 liter gepresenteerd aan het publiek. Dit is het eerste nieuwe model dat Bentley bouwde sinds de overname door Rolls-Royce. Rolls-Royce bouwde tot 1940 Bentleys in Derby. Na de Tweede Wereldoorlog verhuisde de productie van Bentley naar Crewe. De door Rolls-Royce vooroorlogs gebouwde Bentleys worden daarom door de liefhebbers Derby Bentleys genoemd.
De Bentley Derby Sports Saloon uit 1938 aangeboden door Classic Park heeft een Park Ward carrosserie. Het betreft de 4,25 liter variant. Deze auto is origineel in Engeland geleverd. Vanaf 1970 tot 2007 heeft deze Derby in diverse musea in Engeland gestaan. In 2007 kwam de Bentley naar Nederland, de laatste eigenaar kocht de auto in 2010.

Tijdens het proefrijden voor de aankoop stelden wij vast dat de wegligging slecht was en de remmen niet goed functioneerden. In onze werkplaats hebben wij nieuwe banden en nieuwe spaakwielen gemonteerd, schokdempers in orde gemaakt, het nodige onderhoud aan de remmen gepleegd en diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de koets. De Bentley verkeert nu weer in goede staat en beschikt over een ruime en goed gedocumenteerde geschiedenis.
Lees meer op onze website!
Deze Bentley heeft een mooie klassieke uitstraling. Hoe mooi zou het zijn om met deze auto door winterse Alpen te rijden?
 
De Bentley Derby 4.25 Litre Sports Saloon bij Park Ward biedt Classic Park aan voor een prijs van € 94.900,--
De voorbije weken zijn wij druk geweest met de festivalagenda voor 2016. Er zijn kleine wijzigingen ten opzichte van ons eerste concept van november. Nieuw toegevoegde evenementen aan de kalender zijn onder andere:

Excellent: Rolls-Royce & Bentley
Op 2 en 3 april staat Classic Park in het teken van Rolls-Royce en Bentley. Op zaterdag staat er een toerrit gepland en zondag een grote Rolls-Royce en Bentley meeting. Op dit moment werken we aan de details van het programma, maar nu al heeft het event alles in zich om een zeer verpozend weekend te zijn.

24 uur van Classic Park
Op 18 en 19 juni 2016 staat Classic Park in het teken van 'pedal cars', oftewel in goed Nederlands: trapauto's. Vierentwintig uur lang strijden deelnemers, in teams van acht 'trappers', voor de winst én met de Nederlandse Brandwonden Stichting als goed doel. Niet geheel toevallig wordt de 24 Uur van Classic Park verreden in het weekend, waarin ook de befaamde 24 Uur van Le Mans plaatsheeft, 18 en 19 juni 2016. Voor jong en oud een spannend schouwspel, want niet alleen in Le Mans zijn snelle pitstops, scherpe inhaalacties en zo af en toe een 'vermoeide auto' te zien... Beleef het zelf of doe zelf mee met een team!
Lees meer over '24 uur van Classic Park'
Classic Fire Truck Event 2016
Wij zijn druk bezig met het realiseren van een brandweerauto-event. Stel je voor, tientallen klassieke brandweerauto’s verzameld op een prachtige plek in Boxtel. Wij gaan voor een wereldrecord van de langste parade van klassieke brandweerauto’s. Demonstraties van reddingen, zoals dat vroeger ging, staan op het programma. Een dag geheel in het teken van de historie van de brandweer. Live optredens, lekker eten, bieren van lokale brouwerijen, springkussens en veel meer. Niet alleen een happening voor brandweerfans, maar voor iedereen die een unieke dag wil beleven. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park, de Nederlandse Brandwonden Stichting en REDBAG.

Particuliere verkoopdagen
In het nieuwe seizoen van 2016 stellen we maar liefst twee dagen beschikbaar voor de verkoop van auto's door particulieren, te weten 5 maart 2016 en 1 oktober 2016. Iedereen die zijn klassieker of exclusieve auto te koop wil aanbieden stellen wij in de gelegenheid om dat op deze dagen te doen.
Lees meer over 'Particuliere verkoopdagen'
In de broeikas
Hoewel we al een mooie festivalagenda hebben voor 2016, is er nog ruimte voor enkele nieuwe evenementen. Wij broeden momenteel op een Italiaans evenement. De zomer leent zich daar bij uitstek voor. Reserveer daarom de datums 9 en 10 juli 2016.
Op dit moment werken wij aan een evenement, gepland op 16 oktober 2015, dat in het teken zal staan van auto's met veel paardenkrachten, zoals McLaren, Ferrari, Porsche, Maserati en Lamborghini.
Classic Park Festivalagenda 2016
 
Datum Festival / Event
5 maart Particuliere verkoop
27 maart Park Porsche
2 april Excellent: Rolls-Royce & Bentley
3 april Excellent: Rolls-Royce & Bentley
24 april Faszination Mercedes
1 mei SCARB Alfa Romeo meeting
8 mei Youngtimer Event 2016
15 mei Classic Fire Truck Event 2016
5 juni Generation Mini
12  juni Nationale Cabriodag
18 juni 24 uur van Classic Park
19 juni 24 uur van Classic Park
26 juni Tradition BMW
3 juli Swedish Connection
9 juli Italian Cars Event (naam volgt)
10 juli Italian Cars Event (naam volgt)
17 juli Collection Française
31 juli Beetles in Boxtel
28 augustus Best of British
4 september Japan Classic Day
11 september Ford Mustang Family Day T.M.C.N.
18 september American Day
25 september Esperienza Alfa Romeo
1 oktober Particuliere verkoop
2 oktober PUUR. Park Porsche
9 oktober Edition Audi
16 oktober Luxury Cars Event (naam volgt)
versie 24 december 2015
Kortom, ons festivalseizoen voor 2016 kent een boeiende agenda. Zoals in elke agenda kunnen er altijd nog wijzigingen plaatsvinden. Kijk voor meer en actuele informatie op onze website.
Ga direct naar onze 'Agenda'

Bosch Rexroth medewerkersbijeenkomst


Categorie
Business Event – medewerkersbijeenkomst  Bosch Rexroth

Over dit project
Aantal gasten: 450 medewerkers
Kleurenthema: Koningsblauw met wit

Uitvoering in samenwerking met;
Marquis events & imagineering

Op vrijdag 11 december 2015 werd de zaal Two Tone van Classic Park gereedgemaakt voor de ontvangst van zo'n 450 medewerkers van Bosch Rexroth. Om 14:45 uur werden de eerste gasten verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee en een speciaal voor deze gelegenheid zelfgemaakt Koningsblauw koekje. Na de plenaire opening en diverse presentaties was er gelegenheid om te genieten van een heerlijk gerechtje van de foodtrucks die buiten stonden opgesteld.

Classic Park in kerstsfeer

 
In het automuseum, de congreszaal Two Tone en de Miglia Lounge kan iedereen de kerstsfeer van Classic Park komen proeven. De klassiekers stralen en de exclusieve auto's staan er glansrijk bij met in bijna elke hoek een prachtig versierde kerstboom of kerstverlichting. Kom ook in de kerstsfeer en geniet van een lekkere lunch en een heerlijk drankje in de Miglia Lounge. Reserveer tijdig, Voor het diner op tweede kerstdag zijn wij volgeboekt.
Heerlijk genieten van een groepsdiner in de kerst- en nieuwjaarssfeer van de Miglia Lounge? Reserveer tijdig!

Verrassingsfeest!


Vrijdag 11 december was de Miglia Lounge het decor voor een verrassingsfeest ten behoeve van een 50ste verjaardag. Live muziek, fotopresentatie, familie en vrienden en de sfeervolle ambiance van Miglia Lounge maakten de verrassing compleet. Een prachtig feest voor onze gasten: een mooi voorbeeld van hoe je bij Classic Park je verjaardag kunt vieren!

De restauratie van een klassieker - deel 6


In het voorjaar van 2015 kochten wij een Rolls-Royce Silver Cloud II dhc by Mulliner. De auto heeft prachtige lijnen. Van dit type auto zijn maar weinig exemplaren gebouwd en is daarom zeldzaam. Zo zeldzaam, dat vierdeurs Silver Cloud voertuigen worden omgebouwd naar cabriolet. Dat levert vaak prachtige replica's op. Natuurlijk gaat er niets boven een originele door Mulliner gebouwde cabriolet. Onze originele Mulliner dhc verkeerde in een acceptabele staat, maar was toch niet van die kwaliteit, zoals wij die graag verkopen bij Classic Park. Daarom gaven wij opdracht voor een volledige restauratie. Onderstaande foto’s laten zien hoe dat er uit ziet.
Een slagzin van Rolls-Royce is dat het de beste auto in de wereld is. Het is dan wel een beetje jammer dat ze roestgevoelig zijn! Onze dhc heeft ook wel wat 'plekjes', zie foto’s. De auto en onze naam zijn te kostbaar om lapwerk te verrichten. De opdracht is daarom om ook op plaatsen waar corrosie vermoed wordt of bij een eerdere reparatie waar niet voldoende kwaliteit is geleverd, het plaatwerk open te snijden en een goede reparatie uit te voeren. Het kost natuurlijk wat, maar dan heb je na restauratie ook een echte dhc. In onderstaande foto’s beelden van de linker A-stijl en een 'klein tegenvallertje' in de bodem onder de achterbank. De foto’s spreken voor zich.

Cadeaupakketjes in onze shop!


Ook dit jaar hebben we in de shop enkele leuke en voordelige pakketjes samengesteld om cadeau te doen:
Cadeaupakket 1 à € 15,--
  • 1x Entreeticket museum Classic Park
  • Welly modelautootje naar keuze
  • Zakje Autodrop

Cadeaupakket 2 à €30,--
  • Vinalon zeem
  • Meguiar’s Ultimate Quik Wax
  • Meguiar’s Soft Foam Applicator Pads

Cadeaupakket 3 à € 50,--
  • 1x Jaarabonnement Classic Park
  • Doosje gevulde chocolade autootjes
Alle medewerkers van Classic Park wensen u:

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00
info@classicpark.nl

 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2015 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences