Copy
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Nieuwsbrief festivals 2016


Beste lezers,
 
In deze nieuwsbrief staan centraal de komende festivals en events die bij Classic Park op de agenda staan. Bijzonder is de exclusieve Classic Cocktail Night die plaatsvindt op zaterdag 2 april 2016. Dat weekend houden wij het festival Classic Park, Rolls-Royce & Bentley.

Morgen, zaterdag 5 maart 2016 organiseren wij voor de eerste keer het festival Particuliere verkoop, waarvoor zich al tientallen auto-eigenaren hebben aangemeld. Het festivalterrein is dan gratis toegankelijk voor bezoekers. Park Porsche, 27 maart 2016, dat wij voor de derde maal organiseren, belooft wederom een mooi en drukbezocht festival te worden.

Bij het ontwerpen van onze nieuwe website is er rekening mee gehouden dat wij meer informatie over onze festivals willen verstrekken. In deze opzet zijn wij geslaagd, kijk maar op onze website onder 'Agenda'. Wij presenteren daar altijd de actuele en complete festivalagenda 2016, zodat u een prima overzicht heeft van de festivals. Een aantal festivals zijn gratis toegankelijk, voor de andere festivals zijn de entreetickets online verkrijgbaar. Deze informatie is per festival vermeld. Heel graag tot ziens bij Classic Park in Boxtel.

Exclusieve 'Classic Cocktail Night'


Tijdens het voor Nederland unieke autofestival Classic Park, Rolls-Royce & Bentley kunt u op zaterdagavond deelnemen aan de exclusieve Classic Cocktail Night. U kunt genieten van een uitgebreid programma, inclusief 5 gangen walking diner, cocktails en keuze uit het Hollands drankenassortiment. Paul Schulten Haute Couture verzorgt een prachtige modeshow met aansluitend live muziek. Natuurlijk kunt u het automuseum bezoeken, waar voor deze gelegenheid tientallen Rolls-Royces en Bentleys bijeen zijn gebracht. Voor het goede doel houden wij een veiling. Er is een lifestyle boulevard met onder andere Gassan als sponsor en Paul Schulten 'Ready to wear'. Reserveren kan online of via info@classicparkevents.nl.
Reserveer via onze website!

Particuliere verkoop


De starter van het festivalseizoen 2016 is voor ons de primeur van de Particuliere verkoop. Op 5 maart 2016 geeft Classic Park de ruimte aan auto-eigenaren om hun klassieke of exclusieve auto te koop aan te bieden aan het publiek. Op dit moment hebben zich tientallen auto-eigenaren aangemeld voor deelname. Tussen deze deelnemende auto's zitten bijzondere exemplaren. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen of wellicht uw droomauto wordt aangeboden.
Lees meer over 'Particuliere verkoop'

Park Porsche


Op 27 maart 2016 organiseert Classic Park voor de derde keer het festival Park Porsche. Park Porsche wordt altijd druk bezocht door Porsche-eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche: klassiek, modern en/of exclusief. Ook is er tijdens deze eerste paasdag een programma voor kinderen. De paashaas heeft namelijk een flink aantal eieren verstopt. Samen met de paashaas kunnen kinderen deze eieren gaan zoeken. Daarnaast zal er voor kinderen een springkussen aanwezig zijn. Meer informatie over Park Porsche en de deelname aan het kinderprogramma leest u op onze website.  
Lees meer over 'Park Porsche' op eerste paasdag

Classic Park, Rolls-Royce & Bentley


Het hele weekend van 2 en 3 april 2016 staat in het teken van de merken Rolls-Royce en Bentley. Zowel de RECC Dutch section, als de Mascotte verlenen aan dit weekend hun medewerking. Classic Park heeft een Engelse collega bereid gevonden met een aantal bijzondere auto's, waaronder een Silver Ghost uit 1909 met een geschatte waarde van twee miljoen euro, naar Boxtel te komen. In aanloop naar dit evenement arriveerde deze week een prachtige Bentley 6 1/2 Litre Open Tourer uit 1926. Daarnaast geven diverse Nederlandse collega's acte de présence met prachtige Rolls-Royces en Bentleys. Er worden tientallen auto's verwacht die ter verkoop worden aangeboden. Daarmee kan dit evenement wedijveren met andere internationale Rolls-Royce en Bentley-evenementen en zal naar verwachting veel publiek trekken. Op zaterdagavond is er plaats voor de exclusieve Classic Cocktail Night, waarvoor u online kunt reserveren.
Lees meer over 'Classic Park, Rolls-Royce & Bentley'
Classic Park Festivalagenda 2016
 
Datum Festival / Event
5 maart Particuliere verkoop
27 maart Park Porsche
2 april Classic Park, Rolls-Royce & Bentley
3 april Classic Park, Rolls-Royce & Bentley
10 april Heritage Triumph
24 april Faszination Mercedes
1 mei SCARB Alfa Romeo meeting
15 mei Red Classic
22 mei Youngtimer Event 2016
5 juni Generation Mini
12  juni Nationale Cabriodag
18 juni 24 Uur van Classic Park
19 juni 24 Uur van Classic Park
26 juni Tradition BMW
3 juli Swedish Connection
10 juli Concorso Italiano
17 juli Collection Française
31 juli Beetles in Boxtel
28 augustus Best of British
4 september Japan Classic Day
11 september Ford Mustang Family Day T.M.C.N.
18 september American Day
25 september Esperienza Alfa Romeo
1 oktober Particuliere verkoop
2 oktober PUUR. Park Porsche
9 oktober Edition Audi
16 oktober Supercars & Classics
versie 25 februari 2016
Kijk voor meer en actuele informatie in de agenda op onze website.
Ga direct naar onze online 'Festivalagenda'

Restauratie Rolls-Royces

Onderstaand een foto van onze Rolls-Royce Mulliner dhc die ogenschijnlijk in goede staat verkeert. Een echte vakman leeft er zich op dit moment op uit... 
Tja, klassieke Rolls-Royces hebben soms last van enige roestvorming...
Onze vakman weet er raad mee! 

 

Naast onze zeldzame Rolls-Royce Silver Cloud II dhc meenden wij dat er nog wel een Rolls-Royce naar het restauratiebedrijf kon. Zie hier enkele foto's van onze Rolls-Royce Silver Cloud I HJ Mulliner Sport Saloon (pre-continental) uit 1957 die carrosserietechnisch in goede staat verkeert en nu voorzien wordt van een nieuwe laklaag. 
Als u denkt dat wij alleen Rolls-Royces laten restaureren, dan kunnen wij u geruststellen. Binnenkort komt onze Lamborghini Diablo retour van de restaurateur. Deze Lamborghini van het bouwjaar 2000 heeft slechts 36.906 kilometers. De auto is helemaal van aluminium en een typische kwaal bij Diablo's van deze leeftijd is aluminiumcorrosie. Daarom is de auto helemaal gedemonteerd en krijgt hij een nieuwe lakbehandeling. In de volgende nieuwsbrief meer over de Diablo.

Shop op Facebook


De shop bij Classic Park heeft sinds kort ook een eigen Facebookpagina!
Regelmatig zullen op deze pagina de leukste nieuwe artikelen, spetterende acties en andere nieuwtjes met betrekking tot de winkel gepost worden. Wil je dus als eerste op de hoogte zijn van alles wat met de shop te maken heeft, like dan onze pagina: www.facebook.com/ClassicParkShop

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

info@classicpark.nl

 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2016 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences