Copy
Banner
Share
Tweet
Forward
Share

Nieuwsbrief februari 2017


In deze tweede nieuwsbrief van 2017 starten wij met 'in de spotlight' de Lamborghini Countach 5000 S. De Countach is een 'oude bekende' aangezien hij al eerder bij Classic Park in het museum heeft gestaan. Ook kunnen we u melden dat de Aston Martin V8 Vantage Le Mans verkocht is en Classic Park gaat verlaten. We zullen deze prachtige auto zeker gaan missen maar weten zeker dat de Aston Martin bij de nieuwe eigenaar in goede handen is. 

Verder vragen wij uw aandacht voor het festival 'Park Porsche' op zondag 26 maart 2017 en kijken wij met trots terug op een zeer geslaagd business event. De nieuwsbrief sluiten wij af met de sales actie van onze shop. 
In de spotlight: Lamborghini Countach 5000 S
Lamborghini Countach 5000 S
Deze Lamborghini Countach is nieuw geleverd in de USA in 1982. De auto werd daar door een Nederlandse Lamborghini specialist gespot. Na aankoop door deze specialist, enige jaren geleden, is de auto volledig overgespoten in de originele kleur. Het interieur is nog origineel en verkeert in een zeer mooie staat. De techniek is destijds aangepakt door Guus van Eijk, hij heeft onder andere de cilinderkoppen gereviseerd. Classic Park kocht de Countach voorjaar 2015 van de tweede Nederlandse eigenaar. Wij verkochten deze auto enige maanden later aan een Belgische relatie. Na twee jaar vond deze het tijd voor iets anders, deze prachtige Countach is nu terug op het honk!

De Countach wordt geleverd met een Belgische registratie, het Lamborghini register certificaat, het origineel owners manual, de originele brochure en een origineel reserve wiel.

Van de Lamborghini Countach 5000 S zijn slechts 323 stuks geproduceerd. Deze Countach is voorzien van de optionele achterspoiler wat hem nog begeerlijker maakt. De auto is matching numbers en heeft de originele kleurstelling. 

The best Darth Vader Stormtrooper vessel in the Galaxy!
Lees meer
lamborghini Countach 5000 S
lamborghini Countach 5000 S
lamborghini Countach 5000 S
lamborghini Countach 5000 S
Nieuw in de collectie 
BMW 501/8
Chevrolet Corvette
Ferrari Mondial
Aston Martin Virage Volante
Bekijk alle auto's
Aston Martin v8 Vantage Le Mans

Terugblik: 'Xl Adventure and Events' 

Categorie
Personeelsbijeenkomst PartsPoint Group & een outdoor programma door  XL Adventure and Events
 
Over dit project 
Een gezellige personeelsbijeenkomst met  als surprise act een ware Special Guest, namelijk Victor Mids! Ook wel bekend van het tv programma Mindf*ck.  Nog onder de indruk van alle onverklaarbare illusies kwam het voor de aanwezige gasten goed uit dat ze daarna het hoofd weer even konden leegmaken. En wel door middel van een actief outdoor programma samengesteld door XL Adventure and Events!
 
Ondertussen werd  het museum omgetoverd tot een sfeervolle wintertuin, waar de gasten konden genieten van echte ‘winterse kost’. Dineren tussen de meest mooie auto’s blijft toch altijd een bijzondere gebeurtenis!
 
Foto’s Linda de Heer

Zondag 26 maart: Park Porsche

Youngtimer Festival

De voorbereidingen van Park Porsche zijn in volle gang. Voor de Porsche 911 liefhebbers is er op zondag 26 maart o.a. een 'Porsche 911 Turbo 3.6 (964/965)' te bewonderen!

Wilt u met uw klassieke Porsche het festival bezoeken en is deze geschorst dan kunt u gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

Mocht u niet over een Porsche beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Park Porsche
Park Porsche
Bezoek de website

Agenda 2017

Agenda 2017

Classic Park Shop - State of Art Sale!

Nog een maand wachten totdat de nieuwe collecties van State of Art Racing en McGregor ‘Grand Prix van Monaco’ binnen komen…
 
Maar tot die tijd zijn de collecties van afgelopen seizoen nog extra aantrekkelijk geprijsd!!
 
Zowel in onze winkel in Boxtel, als online via onze webshop kun je nu nog mooie artikelen scoren voor erg aantrekkelijke prijzen. Ben er dus snel bij!
http://shop.classicpark.nl/sale.html
 
Ook al bekend met de facebook pagina van de shop? Like ons als je als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe artikelen of aanbiedingen.
Webshop: http://shop.classicpark.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/ClassicParkShop/

Classic Park

Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel
T +31 (0)411 - 60 50 00

Algemeen: info@classicpark.nl
In- en verkoop: www.classicpark.com
Zakelijke Events: www.classicpark.nl 
Eerstvolgende festivals 2017
Klik hier om Classic Park te liken op Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2017 Classic Park, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences