Copy
Nieuwsbrief extra juni 2017
View this email in your browser
                        Uitnodiging opening Peel Energie Loket

Graag nodigt coöperatie Peel Energie u uit voor de officiële opening van het Peel Energie Loket op vrijdagmiddag 9 juni om 16.00 uur.


Het Peel Energie Loket (PEL) is een initiatief van de coöperatie Peel Energie die op vrijblijvende basis inwoners van Peel en Maas wil helpen hun woning energiezuinig te maken en zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Het Peel Energie Loket wil inwoners van Peel en Maas daarom
  • mondig maken met informatie. Die informatie is te vinden op de website en daarnaast wordt regelmatig een Nieuwsbrief verspreid.
  • verleiden tot actie. Inwoners van Peel en Maas krijgen inzicht in nut en noodzaak van bewust omgaan met energie.
  • ondersteunen bij actie. Het wordt inwoners van Peel en Maas zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om aan de slag te gaan.
Het Peel Energie Loket helpt u op weg. U vindt informatie om de stap te kunnen maken van “ik zou eigenlijk eens wat moeten doen aan energie besparen” naar daadwerkelijke actie. Iedereen kan bij het PEL terecht voor alle mogelijk duurzame-energievragen. Het gaat daarbij niet alleen om zonnepanelen of spouwmuurisolatie, maar ook om zaken als warmtepompen, een zonneboiler, of tips om zuiniger om te gaan met gas, water en stroom. Op het energieloket worden de nieuwste duurzame, energievriendelijke installaties uitgelegd en kunt u de installaties in werking zien.
Als u, als inwoner van Peel en Maas, aan de slag wilt met uw huis, dan is de kans groot dat u een ondernemer nodig heeft om u te helpen. Het staat u daarbij vrij om iedere ondernemer te kiezen. Peel Energie gaat voor lokaal. Ook in de regio zijn ondernemers die u daarbij kunnen helpen. Het energieloket biedt hulp bij het contact leggen met deze bedrijven.
Peel Energie heeft de handen ineen geslagen met regionale bedrijven, om de inwoners van Peel en Maas een compleet aanbod te doen op het gebied van energiebesparing. Van een professioneel energieadvies tot en met de uitvoering van de werkzaamheden.
De opening wordt verricht door Paul Sanders, wethouder van Peel en Maas. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en ondersteunt het Loket. 

De Open Dag is op zaterdag 10 juni van 10.00-13.00 uur. Het Peel Energie Loket is gevestigd op het adres Ninnesweg 50 in Panningen.
 
Peel Energie actief op Twitter
Peel Energie is actief op Twitter. Wil je ons volgen, ga dan naar @PeelEnergie2014 of kijk op onze website www.peelenergie.nl. Geef je menig en re-tweet!
Contact?
Ons e-mail adres is: info@peelenergie.nl
Afspraak maken Peel Energie Loket: telefoonnummer 077-3030670
 @PeelEnergie2014
@PeelEnergie2014
www.peelenergie.nl
www.peelenergie.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Coöperatie Peel Energie U.A. · Industrieterrein 4 · Postbus 7201 · Panningen, Li 5981 AA · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp