Copy
 
View this email in your browser

WIJ ZETTEN AIDS OP HET MENU

70.123 euro voor onze goede doelen!

We hopen dat u evenveel heeft genoten van de 15de editie van Antwerp Diner als wij. Door jullie complimenten, de aandacht van de media voor Antwerp Diner, jullie enthousiasme op de dansvloer en door jullie gulheid, waardoor we een recordbedrag van 70.123 euro aan onze goede doelen kunnen schenken.

Maar bovenal was Antwerp Diner een schitterend feest. Op het podium werd de ambiance verzekerd door schitterende artiesten. De kunstwerkjes die onze sterrenchefs serveerden waren een streling voor het oog, de bijhorende wijnen en andere geestrijke dranken van topklasse.

Een dikke merci aan alle sponsors die de ingrediënten voor deze goddelijke gerechten geschonken hebben en aan alle chefs die er speciaal voor Antwerp Diner iets moois van hebben gemaakt. Een oprechte dank u wel aan alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat we samen van een zorgeloze avond konden genieten. Aan onze tombola- sponsors voor hun vrijgevigheid.

Op onze website www.antwerp-diner.be en onze Facebook- pagina kan je nagenieten van de avond en vind je foto’s, filmpjes en nog veel meer. In de komende weken kan je hier ook de plannen van Sensoa, ITG, Tomorrow for Isibani en HIV/ SAM volgen.

In naam van onze goede doelen, oprecht bedankt voor jullie gulheid. In naam van het Antwerp Diner team, bedankt om samen met ons de vijftiende editie van Antwerp Diner te vieren. U was geweldig!

Kjell Colsoul en Tuya Buyers zijn de gelukkige winnaars van twee gratis duoplaatsen tijdens de zestiende editie. Hopelijk wil u er ook weer bij zijn.

Reserveren kan alvast via info@antwerp-diner.be
Tot volgend jaar!

Meer informatie vindt u op www.antwerp-diner.be.
U kan ons kontakteren via info@antwerp-diner.be.
Volg ons op www.facebook.com/Antwerp.Diner.Official.
Foto's: ©Fotobox - Sven Van Roy

ANTWERP DINER VZW
info@antwerp-diner.be - www.antwerp-diner.be
Maatschappelijke zetel : Bosmanslei 32 - 2018 Antwerpen - Ondernemingsnummer : BE 0457.684.206
Rekeningnummer : BELFIUS 068-2522799-50