Copy
 
View this email in your browser

WIJ ZETTEN AIDS OP HET MENU

Vijftien jaar Antwerp Diner

Op 1 februari 2015 gaat in de Zuiderkroon de 15de editie van Antwerp Diner door. De opbrengst van deze fundraiser gaat naar drie organisaties die zich inzetten voor de preventie en genezing van aids en hiv.

Geloof het of niet, maar op 1 februari 2015 gaat in de Zuiderkroon in Antwerpen alweer de vijftiende editie van Antwerp Diner door. We willen er dan ook graag een extra feestelijke editie van maken.

Zoals steeds koken onze Chefs voor u de sterren van de hemel. Op onze facebookpagina stellen we hen mondjesmaat aan jullie voor. Het menu doet ons alvast watertanden. Onze food & beverage specialisten hebben samen met de wijnleveranciers prachtige wijnen gevonden om deze goddelijke gerechten te begeleiden. En net omdat het een feesteditie wordt, hebben ze het aperitief een “revamping” gegeven. Om 16.00 u openen we onze apero food bar en we kunnen jullie alvast beloven dat het schitterend wordt.

Het entertainment team is druk bezig met de line up van de artiesten. We willen nog niks verklappen maar hou zeker onze facebookpagina in de gaten. Er wordt nog naarstig gewerkt aan de hoofdprijzen voor de tombola - een snoepreis - een snoepprijs - het wordt in elk geval de moeite. Als je zelf nog wil bijdragen met prijzen, kan dat natuurlijk nog altijd.

Maar, we doen dit natuurlijk niet zomaar. Tomorrow4Isibani, Sensoa en het Instituut voor Tropische Geneeskunde - onze drie goede doelen - hebben ons inmiddels verteld hoe de gesteunde projecten van de voorbije editie lopen en ze hebben hun nieuwe projecten aan ons voorgesteld. Wij rekenen op jullie om ons te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen.

Wil je er ook bij zijn? Haast je dan.
De laatste twee tafels zijn nog beschikbaar op www.antwerp-diner.be/reservatie of via info@antwerp-diner.be.

Meer informatie vindt u op www.antwerp-diner.be.
U kan ons kontakteren via info@antwerp-diner.be.
Volg ons op www.facebook.com/Antwerp.Diner

ANTWERP DINER VZW
info@antwerp-diner.be - www.antwerp-diner.be
Maatschappelijke zetel : Bosmanslei 32 - 2018 Antwerpen - Ondernemingsnummer : BE 0457.684.206
Rekeningnummer : BELFIUS 068-2522799-50