Copy

Možda Vam je sadržaj maila lakše pogledati na webu? Kliknite ovdje.

HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
facebook twitteryoutubegoogle postani član arhiva

Važna obavijest svim članovima HZSN
IZBORI U HZSN!

U petak, 22. veljače, u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva (Perkovčeva 2, Zagreb), u 18:00 sati održat će se IZBORNI SABOR HZSN.

Biraju se predsjednik i glavni tajnik, molimo sve zainteresirane da se do četvrtka, 21. veljače, do 12:00 sati jave s kratkim novinarskim životopisom i okvirnim planom rada na hzsn@hzsn.hr

OBRAZLOŽENJE
Zbog stroge primjene Zakona o udrugama, predsjedniku, glavnom tajniku i Izvršnom odboru HZSN mandat prestaje 23. veljače 2019., o čemu smo obaviješteni u petak, 15. veljače iz Gradskoga ureda. Sukladno tome, prisiljeni smo sazvati izborni Sabor u vrlo kratkom roku, kako ne bismo HZSN-u i članstvu uzročili probleme zbog te činjenice, a u godini kad slavimo 70 godina postojanja i kad se spremamo za svečanost 6. travnja, na dan osnutka udruge 1949. godine.

Ispričavamo se zbog toga, no zakonski su razlozi ipak presudili. Upravo zbog toga na Saboru ćemo predložiti izmjene u Statutu koje će, nadamo se, olakšati proceduru za 4 godine.
Nadamo se da ćete doći na izbore u petak, 22.veljače u 18:00 sati, u prostorije HND-a u Zagrebu, Perkovčeva 2. Kao članu, obaveza vam je doći i glasati za predsjednika i glavnoga tajnika.
Nakon izbora pozvani ste na druženje.

PREDSJEDNIK
Jura Ozmec

... više vijesti na www.hzsn.hr ...
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA     
Perkovčeva 2, 10000 Zagreb, Hrvatska     
Tel: +385 1 482 8333 Fax: +385 1 482 8332     
hzsn@hzsn.hr     
kontakt
NAŠA putnička agencija :
BTravel
Prijatelji HZSN-a
atlantic vagor select grawe TD sitotisak vivatip cotrullis korana zak oryx tpr badel lin svezakucuidom maing karlovacko sportska hrvatska


This email was sent to <<Email Adresa>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hrvatski zbor sportskih novinara · Perkovčeva 2 · Zagreb 10000 · Croatia