Copy

Možda Vam je sadržaj maila lakše pogledati na webu? Kliknite ovdje.

HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
facebook twitteryoutubegoogle postani član arhiva

ROK ZA PRIJAVU NAGRADA I PRIZNANJA PRODUŽEN DO 28. SIJEČNJA!

Poštovane kolegice i kolege, članovi HZSN–a, Izvršni odbor HZSN-a je rok za godišnje nagrade i priznanja za 2018. godinu prolongirao za 10 dana, sa 18. na 28. siječnja 2019. godine.

Vaše prijedloge za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, te priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervju, suradnju s medijima, press službu, fotografiju, publicistiku itd … uz kraće obrazloženje, pošaljite najkasnije do 28. siječnja na hzsn@hzsn.hr

Svečanost obilježavanja 70 godina HZSN-a bit će održana na 30. svečanom dijelu Sabor HZSN-a, 6. travnja 2019. u Zagrebu. Tom će prigodom biti će dodijeljene i godišnje novinarske nagrade i priznanja.

Osim članova HZSN-a na svečani Sabor bit će pozvani predsjednici AIPS-a, AIPS Europa i SEESJA, HOO, HND i predstavnici sportskih novinara država u okruženju, kao i svi prijatelji koji su tijekom proteklih godina pomagali rad HZSN-a.

Redovni 31. izborni Sabor HZSN-a održat će se nakon svečanog Sabora, 8. travnja 2019. godine.

Podsjećamo vas da možete obnoviti članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2018-2019. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr.

Vaš Izvršni odbor HZSN

... više vijesti na www.hzsn.hr ...
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA     
Perkovčeva 2, 10000 Zagreb, Hrvatska     
Tel: +385 1 482 8333 Fax: +385 1 482 8332     
hzsn@hzsn.hr     
kontakt
NAŠA putnička agencija :
BTravel
Prijatelji HZSN-a
atlantic vagor select cazmatrans atsk grawe TD sitotisak vivatip cotrullis korana zak oryx tpr badel lin svezakucuidom maing club karlovacko sportska hrvatska


This email was sent to <<Email Adresa>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hrvatski zbor sportskih novinara · Perkovčeva 2 · Zagreb 10000 · Croatia