Copy

Spoornieuws #15

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week

Tweet
Deel
Post
Mail

Herstelwerkzaamheden Moerdijkbrug op schema


De herstelwerkzaamheden aan het spoor op de Moerdijkbrug lopen op schema. Het spoor wordt over een lengte van 290 meter preventief vervangen. Dit is intensief werk, omdat het spoor handmatig vervangen en vastgelegd moet worden. 
Lees verder

Opgelet: werk aan het spoor rond Schiphol


In het weekend van 16 en 17 april werkt ProRail op diverse locaties aan het spoor. Ook rond Schiphol. Er rijden daardoor minder treinen. Check vóór vertrek je reisplanner. 
Lees verder

Koning Willem Alexander bezoekt spoor


De verkeersleidingspost van ProRail en station Utrecht Centraal zijn verrast met hoog bezoek: Zijne Majesteit de Koning bracht samen met staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu een werkbezoek.
Lees verder

Foto's: Dak Utrecht Centraal sluit zich


Het gaat nu hard op Utrecht Centraal: het golvende dak is eind deze week vrijwel helemaal dicht. Er blijft nog een opening open voor een hoge kraan. Mooie foto's van de laatste stand van zaken.
Lees verder

Foto's en timelapse: afgelopen weekend in Beverwijk


Met uiterste precisie heeft ProRail in het weekend van 9 en 10 april een nieuw spoordek geplaatst in Beverwijk. Bestemd voor een nieuwe tunnel voor fietsers en voetgangers. Bekijk de foto's en de prachtige timelapse.
Lees verder
Slimme geleidelijnen testen op Amsterdam Zuid

Video: Van a naar b met de slimme geleidelijn

Zendertjes op het station die informatie uitwisselen met bijvoorbeeld je telefoon, helpen mensen met een visuele beperking de weg te vinden. Deze zogenoemde ‘slimme geleidelijn’ wordt de komende tijd uitgebreid getest door een aantal slechtziende reizigers.
Meer info
Twitter
Instagram
LinkedIn
Facebook
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren